Find Fog

Samsonite

  SAMSONITE KORTHOLDER T/4 KORT SORT LÆDER
  SamsoniteSAMSONITE KORTHOLDER T/4 KORT SORT LÆDER49.95

  pr. stk. + evt. fragt

  Online

  I butik

  Vis næste produkt

  1 / 1 produkter

  Samsonite-kufferter og rygsække

  Hos Johannes Fog finder du et stort udvalg fra Samsonite – kufferter, rygsække og tasker i alle størrelser, farver og til alle formål. Vores sortiment fra Samsonite spænder fra de velkendte kabinekufferter til de praktiske og let anvendelige spinners på fire hjul. Desuden vil du finde forskellige former for tilbehør, for eksempel bagageremme med kombinationslås eller kabellåse til din bagage. Kvalitet, funktionalitet, design og holdbarhed går hånd i hånd hos dette brand.

  Samsonite er lig med robusthed og styrke. Bagageproducenten blev grundlagt i 1910 i USA, og lige siden har kvalitet og funktionalitet været i højsædet. Hvis du investerer i en kuffert, rygsæk, taske, håndbagage m.m. fra Samsonite, får du et bundsolidt og slidstærkt produkt, der er gennemtænkt helt ned til mindste detalje. Samsonite sætter nemlig dine praktiske – og æstetiske – behov i centrum gennem hele design- og produktionsfasen.

  Håndbagage og anden bagage til enhver rejse

  Hos Johannes Fog finder du løsninger inden for bagage, der passer til enhver slags rejse. Det er uanset om du skal på en kortere eller længere tur, en forretningsrejse eller måske en charterferie. Hvis du vil gøre en langsigtet og god investering i et stykke gedigent ”bagage-håndværk”, så skal du vælge Samsonite.

  Hvis du rejser et smut til London eller Barcelona i en forlænget weekend, er det langtfra nødvendigt at pakke alt, du ejer. Det er meget mere bekvemt at rejse med mindre bagage i flyet – at tage den med ombord. Her er det vigtigt, især hvis du flyver med lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian, at din håndbagage overholder reglerne for mål og vægt. Du kan nemlig risikere at skulle betale ekstra for at tage håndbagage med, som ikke opfylder kravene. Tjek mål- og vægtspecifikationerne på dit flyselskabs hjemmeside og find en af de specialtilpassede Samsonite-produkter, som passer til din rejse. 

  Lækre og moderne rejse-tasker

  Fra denne producent finder du løsninger inden for bagage, computertasker og rygsække i flere størrelser, farver og designs. Du finder noget, der kan dække dine behov, hvad enten du skal på kort businessrejse eller måske blot en endagstur. For en række af deres produkter kan du vælge mellem hard case og soft case-produkter. 

  Hos Johannes Fog finder du blandt andet Samsonites COSMOLITE-kollektion. Kollektionen består af hard case-kufferter – det vil sige, at de er fremstillet i et avanceret stødsikkert, men samtidig let materiale. Der er praktiske håndtag på forskellige sider: foroven, i siden og forneden. Der er fire hjul, der kan køre i flere retninger – og så er de tilmed støjsvage. Lynlåsene er beskyttede, og der er en kombilås, som øger sikkerheden – og trygheden – hvis du rejser med værdifuldt gods. Designet er yderst elegant, og i de skinnende, metalliske farver finder du referencer i mønstret og udførelsen til en musling eller sildeben. Designet med dets ikoniske silhuet er ikke til at tage fejl af – og selvom de muligvis ser store og tunge ud, er de fremstillet i de mest elegante og lette materialer. 

  Køb moderne og trendy kufferter fra Samsonite online hos Johannes Fog

  Hos Johannes Fog har vi et stort udvalg fra Samsonite til forskellige lejligheder og behov. Tag et kig herinde på siden på de mange forskellige varianter, designs og størrelser – alt fra håndbagage eller større rejse-kufferter til computertasker. Der er løsninger til forretningsrejsen, til ferien og til den korte sviptur til storbyen. Vores flinke og kompetente personale står klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp på anden vis. Vi ønsker dig på forhånd rigtig god rejse!

  Udover rejsekufferter finder du taske- og opbevaringsløsninger til alle mulige forskellige anledninger. Fra dette lækre og anerkendte brand finder du også rygsække, computertasker, rejsetasker, håndtasker, toilettasker, open road-mapper, beauty boxes og sågar paraplyer. Fælles for alle produkter fra dette brand er, at kvalitet og design er i højsædet – og at der ikke er blevet gået på kompromis i forhold til funktionalitet.

  Tasker til ethvert formål

  Tag for eksempel toilettasken fra dette brand, som er en del af X’Blade 3.0-serien. Dette er en serie med en lang historie fuld af traditioner. Serien har til formål at skabe funktioner, der er ligetil, i smukke og elegante designs. Selvom produkterne i denne serie er nye, så er alle produkter stadig tro mod brandets kerneværdier. Kerneværdierne er kort fortalt at skabe produkter til forbrugerne, der sætter fokus på styrke, beskyttelse, stor pakkekapacitet, stor volumen – i lette og slidstærke materialer. Det har været værdierne helt fra start. 

  Du kan også tag et kig på toilettasken fra dette brand. Den er lille og let, men samtidig utrolig rummelig. Den er indrettet praktisk, så den kan have alle fornødenheder med til din næste rejse. Hvis du skal pakke den helt store kuffert til din næste rejse, vil du måske også gerne være sikker på, at den forbliver helt lukket, når flyselskabspersonalet håndterer din bagage. Til dét formål kan du bruge den praktiske bagagerem, som beskytter din bagage fra at gå op, så alle dine ting falder ud. Men bagageremmen tjener faktisk flere formål – den er samtidig et slags visuelt element, som gør, at din bagage adskiller sig fra alle de andre på bagagebåndet i lufthavnen. 

  Sådan finder du den rigtige kuffert

  Skal du ud og rejse? Så er du sikket på jagt efter en god bagageløsning, der passer til rejsen og til dine pakkebehov. Men nogle gange kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i de mange løsninger på markedet – og det kan være svært at kende ens behov. Hvis du kommer til at pakke en for stor kuffert, så har de fleste en tendens til at pakke bare for at udfylde den, hvorimod hvis den er for lille, så har du ikke plads til at tage ting med hjem – måske tøj eller souvenirs. En god idé er at vælge bagage ud fra, hvor lang tid du skal være af sted. Hvis du skal ud på en kort rejse, er det OK at tage den mindste bagage med, du har, og hvis du skal ud på en længere tur, for eksempel en uge, så er det en god idé med større bagage. 

  Til den kortere ferie hen over en weekend eller en sviptur til en spændende europæisk storby så kan du nøjes med bagage, der passer til flyselskabernes krav for håndbagage – altså den bagage, du tager med ombord på flyet. Det er dog vigtigt, at ud er obs på, at disse bagagemål kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så det er vigtigt, at du tjekker det på flyselskabets hjemmeside, før du tager af sted. I værste fald risikerer du, at du skal betale for mere bagage.

  Skal du på en længere tur? For eksempel charterferie? Eller en tur i sommerhus i 10-14 dage? Så anbefaler vi en mellemstor til stor løsning – alt afhængigt af hvor meget tøj og hvor mange plejeprodukter (solcreme, aftersun) du skal have med. Det kan også være, du har nogle særlige ting, du skal have med på turen – måske skiudstyr eller tykt tøj, hvis der er koldt, hvor du skal hen. I det tilfælde er det vigtigt, at du pakker stort – så du får tykke trøjer, huer og handsker med, så du ikke skal gå rundt på din ferie og fryse. 

  Vi hjælper dig på vej

  Hos Johannes Fog sætter vi altid en ære i at tilbyde dig produkter af højeste kvalitet og til nogle af markedets laveste priser. Vi ved, at god kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og design er alfa og omega – især i det lange løb – og derfor udvælger vi vores produkter nøje og med omtanke, så det udvalg, vi tilbyder vores kunder, er intet mindre end det bedste af det bedste. Vi får hele tiden nye og spændende produkter inden for opbevaring og bagage, og derfor vil vi på det varmeste anbefale dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Sådan kan du nemlig blive en af de første til at få det at vide, når vi har tilbud på bagageløsninger, eller når vi har nyheder i netop denne gren af vores sortiment. Vi vil sende dig den nyeste tilbudsavis i det øjeblik, den er klar til at komme på markedet. Hvis du ikke har lyst til at få mails fra os med tilbudsavisen, så kan du altid gå ind og finde vores tilbudsavis online.

  Få vejledning og hjælp

  Er du på udkig efter bagage til din næste store (eller lille) rejse? Og sidder du netop nu med nogle spørgsmål til, hvad du skal vælge? Eller hvad de forskellige modeller i vores sortiment har af fordele at byde på? Så skal du være velkommen til at tage fat i os. Vi står som altid klar til at give dig inspiration, gode tips og rådgivning om vores produkter – hvordan de kan bruges, hvordan de er designet osv. – og det kan være en stor hjælp for dig, når du skal navigere rundt i junglen af bagageløsninger. Det er helt underordnet, hvilken type rejse du skal på, eller i hvor lang tid du skal være væk – sammen skal vi nok finde en bagageløsning, der passer lige præcis til dine behov, din rejselængde og din rejsetype. Som sædvanlig er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kompetente og imødekommende personale på 45 87 10 01. Du er også mere end velkommen til at lægge vejen forbi en af vores fysiske butikker. Her kan du se nærmere på de forskellige løsninger, vi tilbyder – og vi hjælper dig gerne med at komme tættere på din beslutning, så du kan komme af sted ud på din rejse.