Find Fog

Plastmo

       TRAPEZPLADE BLÅTONET 109X240CM PLASTMO ECOLITE TAGPLADE PVC
       6 varianter
       PlastmoTRAPEZPLADE BLÅTONET 109X240CM PLASTMO ECOLITE TAGPLADE PVC139.-

       pr. stk. + evt. fragt

       Online

       I butik

       Vis næste 30 produkter

       30 / 134 produkter

       Plastmo tagrender og tagløsninger

       Designet til det danske klima

       Plastmo er en dansk virksomhed med bopæl og produktion i Ringsted, der blev grundlagt i 1958. Plastmo er markedsleder i Danmark inden for løsninger til håndtering af regnvand i form af tagrender, dræn, faskiner og lette tagløsninger. 

       Mere end 50 års erfaring med regnvandshåndtering

       Plastmo har i over 50 år produceret tagrender og tagløsninger til det nordiske klima. Resultatet er et komplet sortiment af holdbare og enkle løsninger, der er nemme at montere og giver dig nogle unikke fordele. Uanset om du bygger nyt eller skal til at renovere, er Plastmos produkter uundværlige.

       15 % større vandkapacitet

       Du er bedre rustet mod fremtidens stigende nedbør med Plastmo tagrender. De leder nemlig 15 % mere regnvand væk end andre tagrender på markedet. Det skyldes en unik udformning, der kan rumme mere vand.

       Nem udskiftning af gamle tagrender

       Der er tid og penge at spare, når du vælger Plastmo tagrender. Som de eneste på markedet, skal tagrenden nemlig monteres med bagkanten først, så du slipper for at bryde det nederste af dit tag op. Du kan samtidig genbruge dine gamle rendejern, for tagrenderne passer i de fleste eksisterende rendejern.