Find Fog

Nyhedsbrev

Vil du være en af de første til at modtage gode tilbud, nyheder og smarte gør det selv-tips?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Udfyld blot formularen og vælg, hvilke nyheder du er interesseret i.

Ved tilmelding accepteres Vilkår for nyhedsmails og der gives accept til at Johannes Fog A/S må gerne sende mig nyhedsmails 1-2 gange om ugen med nyheder og tilbud på produkter. Jeg accepterer at Johannes Fog A/S må behandle mine indtastede oplysninger ind til jeg afmelder mig. Jeg kan til en hver tid tilbagekalde mit samtykke ved at afmelde mig nyhedsmail i bunden af mailen.

Vilkår for nyhedsmails

Accept
Med tilmelding gives frivilligt accept til, at Johannes Fog A/S eller selskaber ejet af Johannes Fog A/S må kontakte dig med indhold inden for de valgte produkt- og emneområder, samt for opdatering af samtykke og via de kontaktoplysninger, der er afgivet. Accepten omfatter følgende elektroniske medier: E-mail, SMS, telefon, Google, Facebook, LinkedIn og Instagram.

Afmelding
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. I nyhedsmails medsendes et link, hvor du kan afmelde dig med et par klik.

Personlige oplysninger
Oplysningerne opbevares hos Johannes Fog A/S iht. Persondataforordningen. Johannes Fog A/S udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part - med mindre der er givet samtykke hertil. Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante kan du få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på gdpr@johannesfog.dk

Læs mere om persondatapolitik her