Find Fog

Job i Fog

Ledige stillinger i Fog

I Fog gør vi os umage for at give kvalificeret rådgivning til den bedste løsning til vores kunder.
Fog består af et Bolig & Designhus i Lyngby og ni Trælast & Byggecentre fordelt på Sjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg.

Sådan søger du

For at optimere vores ansøgningsproces benytter vi et elektronisk rekrutteringssystem. Det betyder, at når du ønsker at sende en ansøgning til os, så skal det gøres online. Du skal benytte linket ”søg jobbet”, som du finder under hvert jobopslag. Når vi har modtaget din ansøgning, modtager du en bekræftelse på din mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vis ledige stillinger

Uopfordret ansøgning og interne opslag

Hvis dit ønskejob ikke er i oversigten over ledige stillinger, er du naturligvis altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Uopfordrede ansøgninger skal også sendes online. Du kan således ikke sende din ansøgning via mail eller brev.
Du bedes søge uopfordret under ”Søg uopfordret”, hvor du kan vælge den type stilling, du ønsker at søge. Når vi har modtaget din uopfordrede ansøgning, modtager du en bekræftelse på din mail. Vi gemmer din ansøgning i vores database i 6 måneder.

Søg uopfordret

Elevplads i Fog

Drømmer du om at blive salgskonsulent, indkøber, butiksleder eller måske trælastdirektør, så er elev-uddannelsen i Fog et godt sted at starte.

Læs mere om at være elev i Fog her

Ledige stillinger

Ledige stillinger
Se mere her

Uopfordret ansøgning

Uopfordret ansøgning
Ansøg her

Bliv elev i Fog

Bliv elev i Fog
Se mere her