Find Fog

Udlejning

Lej og slip for større investeringer

Lej værktøjet eller maskinen til dit næste byggeprojekt hos os og slip for større investeringer.

Står du og mangler et stillads for at komme videre, en borehammer til særlige opgaver eller kunne vores populære, kæmpe partygrill være optimal til dit næste sociale arrangement?

Vi står klar med gode råd, ideer og hjælp til valg af det helt rigtige værktøj eller den bedste maskine til både store og små opgaver. Få kvalificeret rådgivning og kom nemt i mål med projektet. Vi har masser af værktøj og maskiner – hvis ikke, så skaffer vi det.

Bestil udlejningsprodukter online her

Kontakt din nærmeste Fog via telefon eller e-mail for at høre nærmere om leje af værktøj og maskiner.

Se lejebetingelserne her

Kontakt udlejning

Telefonerne er åbne i butikkernes åbningstider.
Se åbningstider under de respektive afdelinger.

AfdelingTelefonnummerUdlejning e-mail
Lyngby Trælast45 87 10 84Send e-mail
Hørsholm45 86 10 10Send e-mail
Vordingborg72 42 56 01Send e-mail
Farum44 95 01 64Send e-mail
Herlev44 94 40 66Send e-mail
Kvistgård49 12 50 50Send e-mail
Værebro (Ølstykke)47 17 99 44Send e-mail
Helsinge48 79 43 34Send e-mail

Henvendelser vedr. udlejningsordrer

Har du ændringer eller spørgsmål til en udlejningsordre, bedes du kontakte afdelingen, hvor du lejer fra, telefonisk.

Stort udvalg af maskiner og værktøj til leje

Står du og skal i gang med et større byggeprojekt, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af maskiner og værktøj til leje. Vi giver gode råd, ideer og hjælper dig til at vælge det helt rigtige værktøj eller den bedste maskine til både store og små opgaver, så du kan komme nemt i mål med projektet. Du får altid den bedste kvalitet, og maskinerne og værktøjet er nærmest vedligeholdelsesfrit. Og når du lejer værktøjet og maskinerne slipper du for større investeringer. Det kan især være nyttigt, hvis du kun skal bruge det i en begrænset periode.

Stor erfaring med udlejning af maskiner og værktøj

Hvis du står over for at skulle bruge maskiner og værktøj i en længere periode til et projekt, kan du roligt tage fat i os. Vi har haft udlejning i lang tid, og derfor kan vi tackle diverse problemstillinger. Vi lægger vægt på at yde en god service, og derfor har vi altid en opdateret viden om både de maskiner og det værktøj, vi udlejer.

Udlejning, der holder i længden

For os er det vigtigt, at kunden er i centrum. Derfor kan du altid regne med, at både maskiner og værktøj er gennemgået og i orden inden udlejning. Du kan desuden være sikker på, at vi overholder lovgivningen. Kom forbi vores Trælast & Byggecenter og hør nærmere eller bestil online her.

Hold dig opdateret

Vil du være en af de første til at få de bedste tilbud på vores andre produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil du få tilsendt udvalgte varer samt de nyeste magasiner og guides.