Find Fog

Vi hjælper dig i mål

Vi har et stort udvalg af services og hjælper dig i mål med dine projekter - både de store og små. Hos snedkeriet kan du få produceret alt lige fra runde bordplader til indfatninger i eget design, og i stålafdelingen kan vi hjælpe med alt fra runde stålrør til stangstål og båndstål.

Hero Mobile

Service

Fagudannet personale

I Fog finder du faguddannede medarbejdere, der brænder for faget og hjælper dig i mål med dit projekt - uanset projektets størrelse.
Få en af vores dygtige rådgivere helt for dig selv - vi sætter tid af til at hjælpe dig.

Egen logistik

Fog Logistik råder over en stor egen vognpark og samarbejder med flere eksterne logistikspecialister og har dermed altid adgang til lige præcis den bil og chauffør, der kan levere på det ønskede tidspunkt og få opgaven løst bedst muligt.

Læs mere om Fog Logistik her

Egen stålafdeling

Hos FOG i Vordingborg, finder du et, såvel bredt som dybt, lagersortiment i alle almindelige stålvarer; Stangstål og båndstål – Blankt stål – Plader – Stålbjælker – Armeringsstål – Varmt valsede hulprofiler – Firkantede stålrør og Koldvalsede profiler - Runde stålrør – Rustfrit stål – Aluminium og Zink.

Læs mere om Fog Stålafdeling her

Fog udlejning

Lej værktøjet eller maskinen til dit næste byggeprojekt hos Fog og slip for større investeringer.
Vi står klar med gode råd, ideer og hjælp til valg af det helt rigtige værktøj eller den bedste maskine til både store og små opgaver. Få kvalificeret rådgivning og kom nemt i mål med projektet. Vi har masser af værktøj og maskiner – hvis ikke, så skaffer vi det.

Læs mere om Fog Udlejning her