Find Fog

Levering

Levering efter dine ønsker

Få dine materialer leveret hvor, hvornår og hvordan, det passer dig. Fra dag til dag - og samme dag, når det er nødvendigt. 

Fleksibilitet er nøgleordet for Fog Logistik, der står for planlægningen af alle Fogs leveringer. Vi har en lang række logistikløsninger, der skal sikre, at Fog i størst mulige omfang lever op til særlige ønsker. Det gælder både med hensyn til tidspunktet for levering, hvordan leveringen skal foregå og den rækkefølge, varerne skal være pakket i.

Egen vognpark og unikke muligheder for kranløft

Fog Logistik råder over en stor egen vognpark og samarbejder med flere eksterne logistikspecialister. Dermed har vi altid adgang til lige præcis den bil og chauffør, der kan levere på det ønskede tidspunkt og få opgaven løst bedst muligt.
Skal det gå rigtig stærkt, kan du vælge at få varerne leveret inden for 1 time. Det kalder vi "Blå Blink" - se mere her.
Du kan også vælge at få varerne leveret på et bestemt klokkeslæt.

Det er unikt, at du har så mange muligheder for selv at bestemme, hvordan du vil have dine varer leveret. Det gælder alt lige fra afsætning af materialer på fortovet til en levering med kranløft ind af et vindue i nogle af de højeste bygninger i København. Med tilpasset pakning af varer og kranløft løser Fog mange udfordringer og letter arbejdet på byggepladsen.

Derudover giver Fog Logistik også mulighed for at pakke varerne efter særlige ønsker. Det optimale for mange er at få pakket sin levering i den rækkefølge, som man skal bruge materialerne i. Det kunne være  en levering med gulv til en hel ejendom, som så er pakket pr. lejlighed. Dermed sparer man både tid og besvær.

Fog Logistik strækker sig langt for at imødekomme særlige ønsker og lægger stor vægt på, at en indgået aftale overholdes til punkt og prikke. Det skal være let og ubesværet at handle med Fog uanset leveringens størrelse.

Hør mere i din nærmeste Fog-butik