Find Fog

Fritz Hansen

       FRITZ HANSEN CARAVAGGIO PENDEL P2 BLACKBLACK E27 100W
       5 varianterFLYTTESALG
       Fritz HansenFRITZ HANSEN CARAVAGGIO PENDEL P2 BLACKBLACK E27 100W2,028.60

       2,898.-

       pr. stk. + evt. fragt

       Online

       I butik

       Vis næste 30 produkter

       30 / 84 produkter

       Lightyears designerlamper i en høj kvalitet

       Leder efter lamper af høj kvalitet? Så skal du se lidt nærmere på lamperne fra brandet Lightyears. De har skabt en række moderne lamper, som kombinerer innovation og tradition i et tæt samarbejde med nogle af de bedste designere og arkitekter i verden. For Lightyears er funktionalitet, æstetik og ikke mindst lys en naturlig treenighed, og de udgør selve kernen i deres design. De har dedikeret sig 100% til begrebet ’form følger funktion’, og det er med til at guide dem i deres bestræbelser på at skabe lamper, som tilbyder en funktionel og smuk belysning, der er til glæde og gavn for brugeren. Dette ses blandt andet i Caravaggio serien som følger form og funktion begrebet.

       Robuste materialer og tidsløst design giver en lang levetid

       Lightyears lamper er fremstillet i robuste materialer i form af stål, glas, kobber og akryl, og det sammen med det tidsløse design gør, at lampen har en meget lang levetid. Det startede i 2005, da Lightyears blev grundlagt, og de har siden juni 2015 været en del af Fritz Hansen A/S. Deres kollektioner kan købes i mere end 60 lande og både restauranter, firmadomiciler, hoteller, forretninger og private hjem verden over kan anvende lamper fra Lightyears i deres spektakulære indretninger. I dag har virksomheden base i Aarhus havn, og desuden har de showrooms i København, Aarhus og Stockholm. Vi har samlet et bredt sortiment af forskellige lamper fra dette brand lige her i vores webshop hos Fog Bolig & Designhus.

       Tæt samarbejde med de mest visionære og talentfulde designere

       Lightyears er begejstrede for belysning og moderne dansk design, der er skabt af talentfulde og passionerede mennesker. Derfor udfordrer de sig selv hver eneste dag til at skabe lamper, der er uovertrufne og har en funktion og et design, der er med til at forbedre og styrke brugerens omgivelser. For Lightyears er tæt samarbejde og relationer højt værdsat, og deres kollektion af moderne belysning er kommet til verden gennem et tæt samarbejde med nogle af de mest visionære og talentfulde designere i verden. Deres mod, indsigt og professionelle gennemslagskraft har gjort det muligt for Lightyears at præsentere dette væld af bemærkelsesværdige lamper. Visionen for dette brand er intet mindre end at være førstevalget indenfor moderne dansk interiørbelysning.

       Køb lamper fra Lightyears online hos fog bolig & designhus

       Er man fra et kreativt kunstner- og håndværkermiljø, er ens holdning formentlig, at der ingen grænser kan være. Netop denne holdning formår Cecilie Manz, en af de nye danske designere, at bringe ind i hendes designarbejde for Lightyears. Cecilie er uddannet på Danmarks Designskole, og siden har hun arbejdet med mange forskellige nationale og internationale møbel- og lampeproducenter. Vil du vide mere om virksomheden, er du velkommen til at kontakte os i Fog Bolig & Designhus.