Find Fog

Skagerak

Vis næste produkt

0 / 0 produkter

Havemøbler fra Skagerak

Havemøbler fra Skagerak er det nye navn fra Trip Trap, der er et anerkendt møbelselskab. Med havemøbler fra Skagerak får du eksklusivt dansk design inden for en lang række af havemøbler og andre ting til den perfekte sommer i haven. Havemøblerne er i smukt teaktræ, som har en flot glæd og afspejler kvalitet. Fokus for Skagerak er træ og kvalitet. Designet er moderne og stilrent, så det passer ind i stort set alle haveindretninger. Sortimentet er bredt, og det er nutidige produkter i alsidige materialer. På den måde er det kvalitet, der holder i mange år. Selvom om 20 år, vil dine havemøbler fra Skagerak fremstå stilrene og aktuelle. Produkterne er skabt med håndværksmæssig omhu, og der er taget hensyn til miljøet.

Teak-træ holder i det danske vejr

Med havemøbler fra Skagerak er du garanteret den højeste kvalitet og de bedste materialer. Du kan eksempelvis vælge mellem vores cafésæt med 1 og 3 stole, der er ideel til den lille terrasse. Det er lavet i teak-træ, der er skabt til den danske sommer, der til tider kan være afvekslende. Teak-træ er et af naturens bedste materialer, og det er perfekt til udendørs brug i det danske vejr. Det holder sig flot sæson efter sæson, og det er med til at skabe en hyggelig stemning på din terrasse. Vi har også større sæt af havebord og -stole i forskellige moderigtige farver, så du kan finde de havemøbler fra Skagerak, der passer perfekt ind i din have. Uanset, hvilke modeller du vælger, er du sikret et moderigtigt valg, der holder i mange år.

Det skal du overveje, når du vælger havemøbler

Når du vælger havemøbler, er det vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge havemøblerne til. Skal der være plads til få eller mange mennesker? Skal det være få, så vælg et cafésæt, som kan passer ind i en af havens hyggekroge. Er det til en stor familie og mange gæster, så vælg et større sæt med flere siddepladser. Skal havemøblerne kunne flyttes rundt? Så skal du vælge havemøbler i et let materiale. Netop materialet er et valg, som du skal overveje. Havemøbler i plastik eller lignende materialer er typisk lettere, men med havemøbler fra Skagerak i teak-træ får du et helt andet udtryk til dine havemøbler, som du ikke kan opnå med andre materialer. Teak-træ er desuden meget vejrbestandig, så dine havemøbler fra Skagerak holder i mange år.

Havemøbler fra Skagerak hos Johannes Fog

Leder du efter havemøbler fra Skagerak, så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Johannes Fog har vi et stort udvalg, så du kan finde lige de modeller, der passer ind i din have. Vi har både bænkesæt, cafésæt og parasoller, så du kan få et helhedsindtryk i din have. Du får sublimt håndværk, og du er sikret en lang levetid på alle vores produkter. Skulle du have nogle spørgsmål til vores havemøbler fra Skagerak, der er det nye navn fra Trip Trap, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi står klar i din lokale Johannes Fog-forretning eller kontakt os online. Vi har mange års erfaring med at rådgive om havemøbler.