Find Fog

Skagerak

Vis næste produkt

0 / 0 produkter

Eksklusive havemøbler i dansk design

Med havemøbler fra Skagerak får du eksklusivt dansk design inden for en lang række af havemøbler og andre ting til den perfekte sommer i haven. Havemøblerne er i smukt teaktræ, som har en flot glød og afspejler kvalitet. Fokus for Skagerak er træ og kvalitet. Designet er moderne og stilrent, så det passer ind i stort set alle haveindretninger. Sortimentet er bredt, og indeholder nutidige produkter i alsidige materialer. På den måde er det kvalitet, der holder i mange år. Om 20 år vil dine havemøbler fra Skagerak stadig fremstå stilrene og aktuelle. Produkterne er skabt med håndværksmæssig omhu, og der er taget hensyn til miljøet.

Teaktræ holder i det danske vejr

Med havemøbler fra Skagerak er du garanteret den højeste kvalitet og de bedste materialer. Du kan eksempelvis vælge mellem cafésæt med 1 og 3 stole, der er ideelt til den lille terrasse. Det er lavet i teak, der er skabt til den danske sommer, som til tider kan være afvekslende. Teak er et af naturens bedste materialer, og det er perfekt til udendørs brug i det danske vejr. Det holder sig flot sæson efter sæson, og det er med til at skabe en hyggelig stemning på din terrasse. Vi har også større sæt af haveborde og -stole, så du kan finde de havemøbler, der passer perfekt ind i din have. Uanset, hvilke modeller du vælger, er du sikret et moderigtigt og funktionelt valg, der holder i mange år.

Det skal du overveje, når du vælger havemøbler

Når du vælger havemøbler, er det vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge havemøblerne til. Skal der være plads til få eller mange mennesker? Hvis der skal være plads til få, så vælg et cafésæt, som kan passe ind i en af havens hyggekroge. Er det til en stor familie og mange gæster, så vælg et større sæt med flere siddepladser. Skal havemøblerne kunne flyttes rundt? Så skal du vælge havemøbler i et let materiale. Netop materialet er et valg, som du skal overveje. Havemøbler i plastik eller lignende materialer er typisk lettere, men med havemøbler fra Skagerak i teak får du et helt andet udtryk til dine havemøbler, som du ikke kan opnå med andre materialer. Teak er desuden meget vejrbestandigt, så dine havemøbler fra Skagerak holder i mange år.

Havemøbler fra Skagerak hos Johannes Fog

Leder du efter havemøbler fra Skagerak, så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Fog har vi et stort udvalg, så du kan finde lige de modeller, der passer ind i din have. Vi har alt fra bænkesæt til cafésæt og parasoller, så du kan skabe en gennemgående stil i din have. Du får sublimt håndværk, og du er sikret en lang levetid på alle vores produkter. Skulle du have nogle spørgsmål til vores havemøbler fra Skagerak, der er det nye navn fra Trip Trap, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi står klar i din lokale Fog-forretning eller kontakt os online. Vi har mange års erfaring med at rådgive om havemøbler.