Find Fog

Weber

    WEBER Q3200 SORT GASGRILL
    WeberWEBER Q3200 SORT GASGRILL 3,198.-

    pr. stk. + evt. fragt

    Online

    I butik

    Vis næste produkt

    16 / 16 produkter

    Weber world store

    Fog var danmarks første forhandler af Weber tilbage i begyndelsen af 90'erne, og nu kan vi kalde os selv for certificeret Weber World Store forhandler. Det betyder, at vi i Fog Værebro har en komplet udstilling på over 75m2 udelukkende dedikeret til Weber. Det betyder også, at vi giver kompetent og omfattende rådgivning, og at vi har et udvidet sortiment af Webers produkter. 

    Vi forhandler Weber i alle vores afdelinger, men hvis du vil se det store World Store sortiment, skal du forbi afdelingen i Værebro - ellers har vi samlet det hele her.

    Weber ID

    Når du har anskaffet dig en Weber grill, kan du gratis oprette et Weber-ID. Her kan du registrere din grill og hermed få et overblik over garantiperioder og adgang til brugervejledninger. Du modtager også spændende artikler, opskrifter og nyheder, og du får eksklusiv adgang til særlige Weber-ID-produkter.

    Weber univers

    Weber har et kæmpe univers af opskrifter, tips og tricks på deres hjemmeside. Her finder du en masse lækre opskrifter på retter med alt fra kød og fisk til pizza, brød og desserter. Du finder hurtigt ud af, at det ikke kun er bøffer og pølser der skal grilles, men at du kan lave hele retter på din grill – de hurtige og nemme til hverdagene såvel som de mere avancerede retter, der med garanti vil imponere dine gæster.
    Weber guider dig også i gennem de forskellige grillmetoder, hvordan du får mest ud af din grill og hvordan du bedst rengør og vedligeholder den.