Find Fog

Cane-line

    CANE-LINE ON THE MOVE BORD BAKKEBORD LILLE Ø44CM TAUPE ALU
    13 varianter
    Cane-LineCANE-LINE ON THE MOVE BORD BAKKEBORD LILLE Ø44CM TAUPE ALU999.-

    pr. stk. + evt. fragt

    Online

    I butik

    Vis næste 30 produkter

    30 / 403 produkter

    Havemøbler fra Cane-line: dansk design i høj kvalitet

    Med havemøbler fra Cane-line får du høj kvalitet kombineret med minimal vedligeholdelse. Cane-line er et dansk designfirma, og filosofien bag designet på havemøblerne er et ønske om eksklusivt design kombineret med optimal komfort. Du er dermed sikret den allerbedste kvalitet, og den bedste komfort, når du vælger havemøbler fra Cane-line. Vi har et stort udvalg af modeller og kollektionen består af havestole, haveborde, lounge-møbler og solvogne. Hertil har vi desuden et stort sortiment af havehynder og andet tilbehør til altanen eller terrassen, som kan gøre din indretning mere praktisk og komfortabel.

    Skabt til det danske vejr

    Havemøbler fra Cane-Line kan bruges både inde og ude. Nyd de behagelige og komfortable havestole og lounge-møbler både på en afdækket terrasse eller udestue eller ude under åben himmel, når vejret tillader det. Du kan nemt flytte dine havemøbler rundt, så du kan opholde dig, hvor du ønsker, uanset om det er i solen eller skyggen. De er lette at flytte rundt, fordi de er flettet af et let materiale. En anden stor fordel ved havemøbler fra Cane-Line er, at de stort set er vedligeholdelsesfrie samtidig med, at de er UV- og farvebestandige. Havemøbler fra Cane-line er desuden nemme at rengøre ved en almindelig afvaskning. På den måde får du med havemøbler fra Cane-line smukke havemøbler mange år ind i fremtiden.

    Haveborde, havestole og lounge-møbler

    Cane-line har et stort udvalg af havemøbler. Blandt andet kan du få haveborde i flere forskellige udgaver, så du kan vælge den, der passer til dine behov og ønsker. Skal du have en havefest med plads til mange gæster eller den store familie, kan du få et langt bord. Skal du blot samle en lille familie, har vi også et havebord, der passer til det. Skal du blot nyde en lille hyggestund, så kan du vælge caféborde til én eller to personer. Vil du have afslapning, kan du se på en havestol, solvogn eller liggestol. Skal det i stedet være lidt mere eksklusivt, så tag et kig på vores lounge-serie, som er lavet af de samme vedligeholdelsesfrie materialer som de øvrige havemøbler fra Cane-line. Du kan blandt andet sammensætte modul-sofaer, som du ønsker, og kombinere med lounge-stole og fodskamler.

    Få havemøbler fra Cane-line hos Johannes Fog

    Er du på udkig efter havestole fra Cane-line, er du kommet det helt rette sted. Vi har et stort udvalg af havestole, haveborde, solstole og lounge-møbler, så du kan finde lige de havemøbler fra Cane-line, som du ønsker. Du er sikret havemøbler med en lang levetid, og du slipper for at vedligeholde dem, som du ville skulle gøre med andre former for havemøbler i andre materialer. Med havemøbler fra Cane-line kan du byde luksus og studens komfort velkommen i din have. Du er garanteret masser af hyggestunder i det danske sommervejr. Har du spørgsmål til vores sortiment eller andre af vores produkter, er du altid velkommen i vores butikker eller hos vores kundeservice.