Find Fog

Cane-line

CANE-LINE 3-PERS. SOFA OCEAN LARGE NATURAL CANE-LINE FLAT WEAVE
Cane-LineCANE-LINE 3-PERS. SOFA OCEAN LARGE NATURAL CANE-LINE FLAT WEAVE13,598.40

pr. stk. + evt. fragt

Online

Vis næste 30 produkter

30 / 408 produkter

Dansk design i høj kvalitet

Med havemøbler fra Cane-line får du høj kvalitet kombineret med minimal vedligeholdelse. Cane-line er et dansk designfirma, og filosofien bag designet på havemøblerne er et ønske om eksklusivt design kombineret med optimal komfort. Du er dermed sikret den allerbedste kvalitet og den bedste komfort.
Vi har et stort udvalg af modeller, og kollektionen består af havestole, haveborde, loungemøbler og solvogne. Hertil har vi desuden et stort sortiment af havehynder og andet tilbehør til altanen eller terrassen, som kan gøre din indretning mere praktisk og komfortabel.

Skabt til det danske vejr

Havemøbler fra Cane-line kan bruges både inde og ude. Nyd de behagelige og komfortable havestole og loungemøbler både på en afdækket terrasse, inde i en udestue eller ude under åben himmel, når vejret tillader det. Du kan nemt flytte dine havemøbler rundt, så du kan opholde dig, hvor du ønsker, uanset om det er i solen eller skyggen. De er lette at flytte rundt, fordi de er flettet af et let materiale. En anden stor fordel ved havemøblerne er, at de stort set er vedligeholdelsesfrie samtidig med, at de er UV- og farvebestandige. Havemøbler fra Cane-line er desuden nemme at rengøre ved en almindelig afvaskning. På den måde får du smukke havemøbler mange år fremover.

Haveborde, havestole og loungemøbler

Cane-line har et stort udvalg af havemøbler. Blandt andet kan du få haveborde i flere forskellige udgaver, så du kan vælge det, der passer til dine behov og ønsker. Skal du have en havefest med plads til mange gæster eller den store familie, anbefaler vi et langt bord. Skal du blot samle en lille familie, har vi også et havebord, der passer til det. Skal du blot nyde en lille hyggestund, så kan du vælge caféborde til en eller to personer. Vil du have afslapning, kan du se på en havestol, solvogn eller liggestol. Skal det i stedet være lidt mere eksklusivt, så tag et kig på vores loungeserie, som er lavet af de samme vedligeholdelsesfrie materialer som de øvrige havemøbler. Du kan blandt andet sammensætte modulsofaer, lige som du ønsker, og kombinere med loungestole og fodskamler.

Find stort udvalg af havemøbler fra Cane-line hos Fog

Vi har et stort udvalg af havestole, haveborde, solstole og loungemøbler, så du kan finde lige de havemøbler, der passer til dit behov. Du er sikret havemøbler med en lang levetid, og du slipper for at vedligeholde dem, som du ville skulle gøre med andre former for havemøbler i andre materialer. Med havemøbler fra Cane-line kan du byde luksus og komfort velkommen i din have. Du er garanteret masser af hyggestunder i det danske sommervejr.