Find Fog

Bosch

    BOSCH AKKU GRÆSTRIMMER UNIVERSAL 26CM UDEN BATTERI OG LADER
    BoschBOSCH AKKU GRÆSTRIMMER UNIVERSAL 26CM UDEN BATTERI OG LADER698.-

    pr. stk. + evt. fragt

    Online

    I butik

    Vis næste 30 produkter

    30 / 721 produkter

    Bosch Power Tools står for kvalitet, innovation og sikkerhed

    Bosch Power Tools udvikler, markedsfører og sælger el- og haveværktøj samt måleværktøj til professionelle håndværkere og gør det selv-brugere. Udover at være den førende producent i verden af håndholdt el- og måleværktøj har Bosch også markedets bredeste sortiment inden for tilbehør, med flere end 9.000 artikler, såsom bor, bits, stik-/bajonetsavklinger, slibeprodukter m.v.
    Innovation har altid været drivkraften i udviklingen af nye Bosch produkter. De introducerer årligt over 100 nye elværktøjer til professionelle og GDS-brugere. Langt den største del af de mange nyheder, som årligt introduceres, er batteridrevet elværktøj med lithiumbatterier. Også her har Bosch i mange år været ledende indenfor kvalitet, ydeevne og ikke mindst holdbarhed. I dag udgør markedet for batteridrevet elværktøj til professionelle håndværkere mere end 60 % af det totale danske marked for elværktøj, og andelen stiger år for år.

    Godt værktøj skal være pålideligt, ergonomisk og let at betjene og arbejde med. Robert Bosch havde dette i tankerne, da han for mere end 130 år siden åbnede et ”Værksted for præcisionsmekanik og elektroteknik” i Stuttgart.