Kurv

Bosch

   BOSCH AKKUPUMPE EASYPUMP 3,6V
   BoschBOSCH AKKUPUMPE EASYPUMP 3,6V 445.-

   pr. stk. + evt. fragt

   Online

   I butik

   Vis næste 30 produkter

   30 / 1173 produkter

   Bosch power tools står for kvalitet, innovation og sikkerhed

   Bosch Power Tools udvikler, markedsfører og sælger el- og haveværktøj samt måleværktøj til professionelle håndværkere og gør det selv-brugere. Udover at være den førende producent i verden af håndholdt el- og måleværktøj har Bosch også markeds bredeste sortiment inden for tilbehør, med flere end 9000 artikler, såsom bor, bits, stik-/bajonetsavklinger, slibeprodukter m.v.
   Innovation har altid været drivkraften i udviklingen af nye Bosch produkter. De introducerer årligt over 100 nye el-værktøjer til professionelle og GDS-brugere. Langt den største del af de mange nyheder som årligt introduceres, er batteridrevet el-værktøj med lithiumbatterier. Også her har Bosch i mange år været ledende indenfor kvalitet, ydeevne og ikke mindst holdbarhed. I dag udgør markedet for batteridrevet el-værktøj til professionelle håndværkere mere end 60% af det totale danske marked for el-værktøj, og andelen stiger år for år.

   Godt værktøj skal være pålideligt, ergonomisk og let at betjene og arbejde med. Robert Bosch havde dette i tankerne, da han for mere end 130 år siden tilladelsen til at åbne et ”Værksted for præcisionsmekanik og elektroteknik” i Stuttgart.