Find Fog

Light-Point

     BOX LED VÆGLAMPE SORT 2X3W 100X100X100MM 261036
     2 varianter
     Light-pointBOX LED VÆGLAMPE SORT 2X3W 100X100X100MM 2610361,723.50

     pr. stk. + evt. fragt

     Online

     I butik

     Vis næste 30 produkter

     30 / 215 produkter

     Innovativ og dynamisk designvirksomhed

     LIGHT-POINT har eksisteret siden 1995 og er et af Danmarks førende belysningsfirmaer. Virksomheden er særdeles innovativ og dynamisk, og de designer samt producerer deres egne designlamper. Ligeledes distribuerer de diverse designlamper fra flere forskellige italienske firmaer. Her på siden finder du et bredt udvalg af netop lamper fra LIGHT-POINT, så kig dig omkring og se, hvilken type der falder i netop din smag.

     Lyset har den bærende rolle i indretningen

     LIGHT-POINT er en virksomhed med en meget veldefineret filosofi. Filosofien er, at lys har en bærende rolle i indretningen i hjemmet lige såvel som på kontoret. Lys kan være med til at definere de arkitektoniske detaljer, skabe hygge og atmosfære samt på mange måder udgøre det vigtigste i vores alles liv, nemlig livet selv. LED spiller en bærende rolle i LIGHT-POINTs sortiment, da deres sortiment er opbygget omkring den nyeste teknologi. De har dog også fokus på de mere traditionelle lyskilder som halogen. LED har den fordel, at det er med til at skabe et behageligt og varmt lys, de har en lang levetid samtidig med, at de har en energibesparelse på omkring 80 % alt afhængigt af, hvordan man anvender dem. De mere traditionelle lyskilder som glødelamper og halogen kan i mange tilfælde være med til at skabe endnu varmere lys. Derfor afhænger valget af lampe af, hvilket slags lys man ønsker i det givne rum.

     Moderne lamper med et enormt flot snit

     Du finder her på siden alle forskellige slags lamper fra LIGHT-POINT,  alt fra bord- og gulvlamper til pendler/loftlamper samt væglamper. De er generelt kendt for deres stilfulde væglamper, som passer godt ind i ethvert rum, det kunne for eksempel være deres populære Cube eller Box. Disse to modeller findes i både indendørs og udendørs udgaver, så du på den måde kan gennemføre stilen ude såvel som inde.