Kurv

Pillivuyt

   PILLIVUYT TÆRTEFORM NR 8 Ø25CM HVID
   PillivuytPILLIVUYT TÆRTEFORM NR 8 Ø25CM HVID199.20

   pr. stk. + evt. fragt

   Online

   I butik

   Vis næste 30 produkter

   30 / 157 produkter

   Alt i Pillivuyt

   Der er tale om den fineste franske porcelæn i høj kvalitet. Mærket gør sig godt i det private, men benyttes også i professionel sammenhæng af kokke på velkendte restauranter. Pillivuyt associeres ofte med det ikoniske, særligt når det kommer til deres tidsløse fade. Hvad enten du er på udkig efter ”den ægte” tærteform eller du leder efter middagstallerkner, dybe tallerkner, forme, skåle og kander eller kobber, så bør du ikke fortvivle. Vi har alt hvad du leder efter – lige her. Så dyk ned i sortimentet og naviger rundt igennem vores mange spændende varer og find de kombinationer af Pillivuyt som passer til dit behov.

   Det gode håndværk

   Forinden ethvert mesterværk foreligger en stor proces, og sådan er det også med Pillivuyt. Fremstillingen vægtes højt hos virksomheden, da det er her, at de kan vise, hvad de virkelig er gode til. Med en over 200 år gammel historie og et renommé som en af de mest anderkendte indenfor porcelænsfremstilling har Pillivuyt et ansvar og nogle værdier, at der skal vares om med stolthed. Det gode håndværk kommer til udtryk, når fabrikken i det franske sammensætter porcelænsmassen, bearbejder det og brænder det af flere omgange ved meget høje temperature på over 1000 ºC. Det er den høje temperatur sammen med fabrikkens hemmelige porcelænsmasse, som sikrer et produkt med høj styrke mod brud og lignende. Slutteligt bliver produkterne bearbejdet og færdiglavet i hånden, hvilket gør hvert produkt til sit eget.

   Historien

   Historien starter i år 1818 med en ambitiøs mand af schweizisk herkomst, Jean Louis Richard Pillivuyt. Et ejerskab over en murstensfabrik og en stor drøm skal vise sig som starten på, hvad der senere skulle blive til et af verdens største porcelæn brands. Begyndelsen var svær og kom til at byde på mange udfordringer. Det var særligt den meget komplicerede produktionsproces, der sammen en meget krævende målgruppe, nemlig den velhavende del af befolkningen, gjorde det svært for Pillivuyt at holde sig oven vande ved etableringsårene. Stifterens hårde arbejde og stærke tro på hans drøm får hele situationen til at vende og successen begynder at blive en realitet for Pillivuyt. Efter blot fem år begynder virksomheden at gøre sig bemærket på verdensmarkedet, hvilket ses ved, at de vinder store priser i USA. Stifterens ældste søn træder ind i forretningen og han bærer også en stor del af æren for den helt specielle historie særligt ved, at han åbnede en ny stor fabrik, for på daværende tidspunkt at imødekomme den kraftigt stigende efterspørgsel.

   Pillivuyts identitet

   Pillivuyt har en usammenlignelig erfaring med deres fremstilling, hvilket gør at du som forbruger altid vil stå tilbage med et unikt produkt. Virksomheden har som udgangspunkt en innovativ tilgang til fremstillingen så længe, at dette ikke er på bekostning af virksomhedens værdier. Nok er deres produktionsapparat højteknologisk og moderne, men produkterne er til stadighed håndlavede. Simplicitet, kvalitet og funktionalitet er tre meget stærke kendetegn hos producenten. De fleste produkter er ganske enkle og hvide, hvilket sætter et særligt fokus omkring håndværket i sig selv. Design er også vigtigt, men dette kommer meget til udtryk i udformningen fremfor farver, mønstre og lign, som der ses hos mange konkurrerende producenter indenfor området. Kvaliteten sikrer, at forbrugeren får et produkt, som er meget modstandsdygtigt overfor de potentielle risici, som der er omkring produktet, når det anvendes. Pillivuyt vægter funktionalitet, da produkterne ikke må sætte begrænsninger for forbrugeren. Disse skal kunne bruges til alle tænkelige formål, hvorfor materialet kan tåle tilnærmelsesvist alt, hvad man kan forvente sig af porcelæn.

   Den originale tærteform

   En stor del af producentens identitet tager sit udspring fra de meget velkendte bølgekantede tærteforme med flad bund. Mange andre porcelænsfremstillere har sidenhen kopieret dette design, men hvis du er på udkig efter den ægte vare, så skal du have fingrene i en form fra Pillivuyt. Producenten går op i, at mad bliver præsenteret smukt sådan, at dets udseende bliver fremhævet på en måde, som gør det appetitligt og i iøjnefaldende. For at forstå måden hvorpå at tærter ser ud i dag, så skal vi altså tilbage i tiden til Pillivuyts tegnebræt, hvor ideen har sin oprindelse. Hvis du også går op i at lave en pæn anretning, så er en flot og ikonisk form værd at tage i betragtning. Her på webshoppen kan du finde porcelænsformene i alle dets størrelser, således du kan lave tærter i den størrelse, som passer til dit eller måske dine gæsters behov. Husk at selvom der er tale om en fin porcelæn, så er den ikke besværlig at bruge i hverdagen, den tåler fint at blive kølet, vasket i opvaskemaskine og alt det som du er vant til med dit almindelig service. 

   Livslang garanti & 2 års brudgaranti

   Kvaliteten er så unik, at porcelænet let overlever i flere generationer. Pillivuyt tilbyder derfor uden videre livslang produktgaranti og 2 års garanti mod skader som brud eller skår.

   2 års burdgaranti

   Med Pillivuyts 2 års brudgaranti modtager du et helt nyt, tilsvarende produkt uden beregning, hvis dit produkt går itu ved almindeligt brug – f.eks. hvis du kommer til at tabe det eller på anden måde kommer til at beskadige det, mens du bruger det. Brudgarantien gælder ikke, hvis produktet er beskadiget forsætligt eller ved brud, der er opstået pga. grov uagtsomhed.   

   For at benytte brudgarantien skal du blot vise din originale købskvittering, der gælder som garantibevis, og du skal indlevere produktet, der er skåret eller på anden måde beskadiget. Brudgarantien gælder i 24 måneder fra købsdatoen og dækker alle produkter købt i Danmark. Garantien kan kun benyttes én gang pr. produkt. Hvis produktet er udgået, ombyttes det til en lignende vare af samme eller højere værdi. Penge gives ikke retur. Garantien gælder kun for privatpersoner. Brudgarantien gør ingen indskrænkninger i de rettigheder, som følger af forbrugerlovgivningen i øvrigt.

   Du kan ombytte dine varer i den butik eller kæde, hvor de er købt.

   Livslang brugsgaranti

   Kvaliteten er så unik, at vores porcelæn let overlever i flere generationer. Pillivuyt giver derfor livslang brugsgaranti på alt porcelæn. Du er således til enhver tid garanteret ombytning af produkter, der som følge af fabrikationsfejl ikke lever op til Pillivuyts høje kvalitetsstandarder.

   Den livslange brugsgaranti gælder ved almindeligt brug. For at undgå brud bør du eksempelvis altid sørge for at fylde væske eller fedtstof i ildfaste fade med flad bund, før de bruges på gas og grill. Den livslange brugsgaranti dækker ikke tabte, skårede eller på anden vis ituslåede produkter, der ligger efter den 2 årige brudgaranti. Slitage er ligeledes ikke dækket af garantien.

   Den livslange brugsgaranti dækker alle produkter købt i Danmark. Hvis produktet er udgået ombyttes det til en lignende vare af samme eller højere værdi. Penge gives ikke retur. Garantien gælder kun for privatpersoner. Du kan ombytte dine varer i den butik eller kæde, hvor de er købt.