Kurv

Cinas

   CINAS SÆBEHOLDER HVID 901042-H
   CinasCINAS SÆBEHOLDER HVID 901042-H89.95

   pr. stk. + evt. fragt

   Online

   I butik

   Vis næste produkt

   1 / 1 produkter

   Cina

   Cina stiller krav til produktionen af deres varer. Derfor lever deres produkter altid op til deres egne krav om kvalitet og finish.

   Havemøbler

   I cinas sortiment finder du bl.a. havemøbler, der tager udgangspunkt i fuktionelt design og kvalitetsmaterialer. Havemøblerne er produceret i mahogni eller teak. De lakerede produkter gennemgår en særlig maleproces, så møblerne får et elegant udtryk og kan holde til det daglige brug.

   Alle produkter er udført med fintslebne kanter og overflader, som gør, at såvel teaktræet som de hvidlakerede produkter, bliver af en særlig fin kvalitet.
   Cinas havemøbler er bæredygtige og produktionen lever op til gældende krav om ansvarlig anvendelse af tømmer i møbelproduktion og er FSC-certificeret.

   Cinas badeserie – home & bath

   Produktionen af Home & Bath består i genanvendelse af træet fra havemøbelproduktionen. Overskudstræet fra havemøbelproduktionen bliver brugt til produktionen af Home & Bath og produkterne er designet til at fungere praktisk og dekorativt.

   Cinas materialer

   Cina tilpasser deres sortiment ud fra tidens trends og brug af materialer. De har fokus på bambus, filt, genbrugte plastikflasker og cykelslanger.