Kurv

Plus

     PLUS CUBIC BRÆNDEVÆG 179052-15 SORT GRUNDET STOLPER 206X188X50CM SAML SELV
     PlusPLUS CUBIC BRÆNDEVÆG 179052-15 SORT GRUNDET STOLPER 206X188X50CM SAML SELV6,118.-

     pr. stk. + evt. fragt

     Online

     I butik

     Vis næste 30 produkter

     30 / 178 produkter

     Hegn i mange forskellige varianter

     Når haven skal indrettes med hyggelige uderum eller afskærmes mod nysgerrige blikke, er hegn og låger en oplagt løsning.
     Med et bredt udvalg i både klassiske linjer og innovativt design har du mulighederne med PLUS.

     Nyd haven hele året rundt med plantekasser og espalier

     De små detaljer kan gøre forskellen. Sådan er det også i haven og med små fif kan haven nemt laves om til en oase der kan bruges hele året rundt. Udbyg for eksempel uderummets højbede med et espalier eller skab en opdeling i haven med plantekasser. Lad kreativiteten blomstre og skab din egen oase i haven.

     Gyngestativer og rutsjebaner

     Når børnene leger, skal det ske i trygge rammer, til glæde for både børn og voksne. Udeleg og udfordringer i haven giver røde kinder og masser af energi. Med gyngestativer, rutsjebaner og sandkasser gør PLUS det nemt at lege i haven.
     Skal motorikken udfordres, er en gynge med rutsjebane et oplagt valg. Alle legeredskaber er CE mærket. Dette er en tilkendegivelse af, at varen er konstrueret og fremstillet i overensstemmelse med de fælles europæiske sikkerheds-krav i normen DS/EN 71-8 til privat brug.

     Møbler kan skabe rammen for en unik samlingsplads

     Rå og robust eller klassisk og romantisk. Uanset om udemøblerne skal understrege boligens stil eller udfordre havens grønne natur, er PLUS klar med en løsning. Samtidig kræver hele paletten af træmøbler kun et minimum af vedligehold for at stå flot hele året. Derfor kan havens møbler bruges til grillhygge om sommeren, kaffehygge i efteråret og som hvilested efter vinterens sneboldkampe.