Find Fog

Artemide

     ARTEMIDE TOLOMEO MICRO BODY SORT EKSKL. BASE
     2 varianter
     ArtemideARTEMIDE TOLOMEO MICRO BODY SORT EKSKL. BASE1,278.40

     pr. stk. + evt. fragt

     Online

     I butik

     Vis næste produkt

     22 / 22 produkter

     Italiensk design af høj kvalitet

     Artemide blev grundlagt i 1960 af Ernesto Gismondi og er den dag i dag et af de mest kendte brands inden for belysning i verden. Brandet er altid ensbetydende med design og innovation, og de er specielt kendt for det italienske design. Artemide har bidraget til historien om international design gennem mange år og er specielt kendt for produkter som eksempelvis Tolomeo, Pipe og Eclisse. Virksomhedens filosofi bygger på ”The Human Light” som går ud på, at deres produkter er meget mere end yderst raffineret designprodukter. Det er produkter, som er skabt ud fra menneskers oplevelser i forhold til at opfylde menneskers behov. Denne filosofi går i al sin helhed ud på, at de vil gøre lys til en måde, hvorpå man kan forbedre livskvaliteten for kunderne.

     Så hvis du er interesseret i italiensk design, når det er allerbedst, så tag et kig på vores brede sortiment.

     Virksomheden, der mikser innovation med visdom

     Artemides første lampe blev til i 1959 og var designet af Sergio Mazza. Lampen fik navnet Alfa. Artemide lamperne er at finde rundt omkring i hele verden, og de bliver faktisk set som designikoner og bliver udstillet på mange museer rundt omkring i verden. De har gennem årerne samarbejdet med mange forskellige designere i udviklingen af deres lamper. De søger hele tiden at være innovative, og netop derfor har de samarbejder med både italienske og internationale universiteter. Artemide har 750 ansatte, og produkterne bliver distribueret i helt præcist 98 forskellige lande i hele verden, og de bliver produceret i Canada, Ungarn, Frankrig og Italien. Virksomheden har til formål at udvikle produkter, som er en blanding af ny teknologi og gammel visdom, så de på den måde skaber produkter, der udtrykker et bæredygtigt design.

     Fokus på innovation og bæredygtighed

     Artemide går meget op i at udvikle deres produkter helt korrekt, og derfor har de et helt innovationscenter, der står for netop denne udvikling. Centret udvikler og gør hvert enkelt nyt produkt skarpere, alt lige fra konceptudvikling til den faktiske industrielle produktion. Dette gør de for at garantere de bedste produkter i forhold til kvalitet og internationale standarder, så alle deres produkter lever op til dette. Innovation er et af nøgleordene for Artemide, da de søger at skabe produkter, som tilfredsstiller de mest efterspurgte behov, og de dermed hele tiden skal følge med udviklingen og være innovative. Bæredygtig udvikling er endnu et nøgleord i Artemide og deres virksomheds filosofi, da de altid har været meget fokuseret på bæredygtighed i form af økorigtigt design. Deres måde at leve op til dette på er ved at promovere deres førende produkter i nye versioner, som har et lavt energiforbrug.