Kurv

Vipp

    VIPP 13 PEDALSPAND HVID 4L
    2 varianter
    VippVIPP 13 PEDALSPAND HVID 4L1,998.-

    pr. stk. + evt. fragt

    Online

    I butik

    Vis næste 2 produkter

    30 / 32 produkter

    Stort udvalg i Vipp

    Der er tale om dansk design med et evigt udgangspunkt i rene linjer, elegance og simplicitet. Et fjerde element som også altid har været en del af designet er produkternes funktionelle og praktiske egenskaber. Hos Johannes Fog har vi et stort sortiment, hvor du kan finde alle designklassikerne samt alle de nye og mest populære varer. Vores store udvalg rummer mærkets bordlamper, gulvlamper, pendler, spots, væglamper, badeværelseshylder, badeværelsesspejle, pedalspanden, bruseskrabere, brødkasser og håndklædestænger. Hvis Vipp også er et af dine favoritbrands, så gå på opdagelse i vores mange spændende varer, hvor du helt sikkert vil finde noget som vil matche din personlige smag. Godt design går aldrig af mode, sagt med stifterens egne ord. Hvis du kigger efter noget unikt og specielt til dit hjem så prøv med noget tidsløst design. Hvis du vælger dette danske designikon, så kan du være sikker i din sag i forhold til, at produkterne vil bidrage til dit hjems visuelle udtryk, med dets elegante og minimalistiske design. I sortimentet vil du naturligvis også kunne finde alle komplementærvarerne til produkterne. Produkterne er sat i verden for at holde i lang tid, hvorfor flere af produktets dele er udskiftelige. Her i blandt kan nævnes bundringe, inderspande, opvaskebørstehoveder, toiletbørstehoveder og sæbeskåle.

    Historien

    Vipp er historien om en lille familievirksomhed som startede i de små, men som i dag er blevet internationale med produkter repræsenteret i over 30 lande. Virksomheden beskæftiger i dag 45 ansatte. Hele historien starter i 1932 med unge Holder Nielsen fra Randers, som vinder en bil i et lotteri. Hans unge alder på blot 17 år medfører, at han sælger bilen og investerer i en drejebænk i stedet for, hvor han kan udfolde sig med sin passion nemlig stål. Dette skal senere vise sig at være en af de mest afgørende beslutninger for familiens liv og betydning i designverdenen. Syv år senere begynder startskuddet til, hvad der årtier senere vil blive til et dansk designikon som vil nævnes i flæng med de helt store danske designere. Det er konen Marie, som får Holger i gang med at designe og lave en skraldespand til hendes frisørsalon, snart vinder skraldespanden popularitet blandt Maries kunder og Holger Nielsen ser muligheder i at etablere virksomhed og starte en produktion hvilket medfører, at han bygger sin egen metalfabrik i hjembyen Randers. Brandnavnet som i dag skaber associationer til elegant dansk design har formentligt sin oprindelse fra de første skraldespande, at Holger Nielsen designede. Vipp kommer fra vippefunktionen som pedalspandene besidder. 

    En ny generation er tiltrådt

    Årsagen til en pludselig overtagelse af virksomheden er i sig selv en trist historie, Holger Nielsens pludselige død d. 14 marts 1992 medfører, at virksomheden enten må lukke eller køres videre af 2. generationen. Datter til den afdøde far, Jette Egelund kunne på daværende tidspunkt ikke bære, at se hendes fars livsværk dø sammen med ham, så hun tog opgaven op, da hun samtidigt havde en stærk tro på skraldespandene. På daværende tidspunkt havde virksomheden kun henvendt sig til den professionelle sektor, men Jette så nye muligheder i at gå ind i den private sektor. Jette var hårdtarbejdende og besøgte en masse potentielle forhandlere og arbejdet viste sig at bære frugt på trods af meget modstand. Jette Egelunds to børn Kasper og Sofie bliver også en del af virksomheden og i dag er Kasper administrerende direktør og Sofie er ansvarlig for det visuelle udtryk og identitet. En af de helt store nyheder for den nye generation er, at der er sat en strategi for at gå ind i et helt nyt marked, som er hotelbranchen, på Vipps helt egen måde. Virksomheden har visioner om at tilbyde individuelle værelser på destinationer lidt udover det sædvandlige spækket med designs fra virksomhedens produktserier. 

    Vipps populære designs

    Den største klassiker er ikke til at komme udenom, når der tales om populære designs. Det er naturligvis pedalspanden, som var med helt fra virksomhedens spæde begyndelse og som mange år siden da har defineret virksomheden. Dette produkt gør sig godt, hvad enten du skal bruge den til hjemmet eller firmaet. Oprindeligt var produktet kun ment til det professionelle marked, men virksomhedens nye generation så potentialet til at få spandene ud i hjemmene, hvilket længe siden har fornøjet både danske og udenlandske forbrugere. Produkter fra den nye æra i Vipps historie har også vundet stor popularitet. Værd at fremhæve er virksomhedens sæbedispensere. Det praktiske og funktionelle element er også fremtrædende ved denne produktkategori. Det er et produkt som er blevet designet til at let at kunne anvendes ved brug af kun en hånd og pumpen sikre en mådeholden sæbemængde. Den rustfrie stål præsenterer sig flot på produktet og er et stærkt kendetegn for produkterne, som traditionsrigt er bevaret som designelement. Jette Egelund tilføjede tilbage ved overtagelsen en toiletspanden til virksomhedens sortiment. Hun havde en fornemmelse af, at pedalspandens design med fordel kunne videreføres til andre typer produkter og hun fik ret.

    Design DNA

    Langt de fleste designs tager sit traditionsrige udspring i klassikerne, hvor rustfrit stål og gummi gør sig som hovedelementerne. Chef designeren Morten Bo Jensen sætter en dyd i at videreføre det ikoniske brand med respekt for de gamle værdier, som fylder en stor del af billedet hos Vipp. Der er en ordentlighed og ære bag de mange designs som præger virksomheden. Det er essentielt, at produktet er i en sublim kvalitet, således at produktet kan følge med ejeren igennem hele livet og til slut blive et arvestykke for næste generation. Udover ordentligheden skal produktet også være funktionelt og praktisk perfekt, således at produktet udmærker sig til dets egentlige formål. En toiletbørste slutter f.eks. perfekt til og bunden er gjort ekstra tung, så kedelige situationer aldrig vil opstå. Produktets brugeroplevelse skal altid være i højsædet. Vipps designs er genkendelige, enkle, pæne, minimalistiske og ikke mindst elegante. En anden måde at være ordentlig på er for virksomheden at tilskynde miljøet. Virksomheden tror på at have en miljøvenlig produktion og samtidigt vil de gerne have flere langtidsholdbare produkter i verden, så forureningen i forbindelse med produktion bliver mindsket.