Kurv

Swedoor

     SWEDOOR 97/03 FINLAND MASSIV COMPACT HVID 625X2040X40MM - 084016 - 70% PEFC™ CERTIFIED
     3 varianter
     SwedoorSWEDOOR 97/03 FINLAND MASSIV COMPACT HVID 625X2040X40MM - 084016 - 70% PEFC™ CERTIFIED1,298.-

     pr. stk. + evt. fragt

     Online

     I butik

     Vis næste 9 produkter

     30 / 39 produkter

     Døre med muligheder

     Swedoor producerer udedøre og indedøre i bedste kvalitet med en miljørigtig baggrund. Dørene skal være bæredygtige og samtidig opfylde de krav, som kunderne stiller.

     Swedoor er en af de førende producenter af døre. Derudover ønsker Swedoor ar være førende, når det gælder brugen af miljøansvarlige metoder og produkter. De har fokus på miljøgavnlig produkter, genbrugsmaterialer og vedvarende energi. 

     Dørene bliver testet grundigt, inden de kommer på markedet. De bliver bl.a. testet på vand, kulde og støj for at sikre kunden det bedste resultat. 

     Den rigtig dør

     Glasdøre giver lys, trædøre giver varme, skydedøre giver mere plads, dobbeltdøre skaber rum og med malede døre kan du skabe opmærksomhed. Hos Swedoor har du mulighed for at designe den dør, der passer til dit hjem. Du kan også se, hvordan den passer ind med Swedoors designværktøj.

     Swedoor – døre med muligheder 

     Swedoor er en af de førende dørleverandører på verdensplan. De er kendt for at producere døre til udendørs og indendørs brug i den bedste kvalitet og så endda med en miljørigtig baggrund. Deres mission har siden begyndelsen været at producere bæredygtige døre, som samtidig imødekommer de særskilte krav, som den enkelte kunde stiller. De har sat sig for at være førende på markedet, når det kommer til brugen af miljøansvarlige metoder og produkter. De har derfor et kæmpe fokus på miljøgavnlige produkter, genbrugsmaterialer og vedvarende energi. Når det er sagt, så er dørene kendt for deres flotte design og formidable kvalitet. Swedoor tester samtlige af deres døre grundigt, inden at de kommer på markedet. De bliver bl.a. testet for vand, kulde og støj for på den måde at sikre, at kunden får det bedste resultat. Så når du køber en Swedoor dør, så køber du en dør for livet. 

     Vælg den rigtige Swedoor dør 

     Glasdøre giver lys, trædøre giver varme, skydedøre giver mere plads, dobbeltdøre skaber rum og malede døre er et fantastisk blikfang. Der findes et hav af forskellige døre, som hver især har deres unikke egenskaber og fordele. Valget af dør afhænger i høj grad både af smag og behov, men uanset hvad du er til, så kan du være sikker på, at Swedoor har den dør, som du står og mangler. Hos Swedoor har du nemlig mulighed for at designe lige præcis den dør, som passer til dit hjem. I den forbindelse har du med Swedoors designværktøj også en unik mulighed for at få en ide om, hvordan den valgte dør passer ind, inden at du køber den – se hvordan her.

     Dit hjem – din dør 

     Gå på opdagelse i vores store udvalg af døre og find inspiration til indretningen i dit hjem. Herunder kan du danne dig et hurtigt overblik over de forskellige slags døre og læse mere om de forskellige døres egenskaber. På den måde kan du på et ordentligt grundlag beslutte, hvilken dør du skal have.  

     Glasdøre

     Med en glasdør lukker du lyset ind i rummet. Her er der f.eks. de franske døre, som giver en romantisk stil i begge rum, de er placeret i. Det afføder en rolig stemning, som står i kontrast til den stressede hverdag. Ved at vælge en glasdør, lukker du lys ind men beholder samtidig varmen og roen. Glasdøre kan bruges udenfor såvel som indenfor. Det giver et frirum ud til naturen, hvis du vælger den som udedør. Eller det kan give en dramatisk effekt til dit rum, hvis du vælger den som indedør. Hos Swedoor kan du vælge at give din glasdør et ekstra islæt med f.eks. facetslebet glas, frostet eller gotisk glas. Giv din dør lige præcis det udtryk, du ønsker.

     Fyldingsdøre

     Fyldingsdøren er den mest populære dør. Det er en favorit på grund af det perfekte match mellem at være tidløs og alsidig. De passer både til nybyggede huse og gamle huse. Når vi taler om fyldingsdøre, er det svært at komme udenom designet "Dannebrog". Døren er designet med 4 felter og holder på tradition og sammenhæng i hjemmet. Den kan sagtens matche den moderne stil og kan sammensættes med helt nye døre med kun 1 fylding. Med en dør fra Swedoor kan du vælge imellem ægte fyldinger, formpressede fyldinger, glasfyldinger eller endda dine egne specialdesign. Du kan kombinere fyldinger med runde eller rektangulære glasudskæringer i forskellige størrelser.

     Glatte døre

     Glatte døre er også en af danskernes storfavoritter grundet de skarpe linjer og alsidigheden i overfladen. Swedoor byder på skarpe og tidssvarende designs, som åbner op for et væld af muligheder for det moderne hjem. Glatte døre bidrager til et enkelt look og kan fås i hvilken som helst farve. Gør din dør helt speciel ved at dekorere den med mønstre eller anden form for udsmykning.

     Brug for råd? Hjælpen er nær

     Sidder du inde med nogen spørgsmål angående vores udvalg af Swedoor døre, eller ønsker du at vide mere om de forskellige varianter, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig. Du kan kontakte os på 45 87 10 01 eller via vores mail: info@johannesfog.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi en af vores fysiske butikker, hvis du ønsker at se nærmere på vores mange døre.

     Kunne du tænke dig at blive gjort opmærksom på det, når vi engang imellem skruer priserne ned på vores varer? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.Her får du fremsendt vores tilbudsavis med det samme, den er trykt, samtidig med at du jævnligt bliver beriget med gode råd og fif om alt fra hus til have. Er du typen, som sjældent læser dine mails, så har du også mulighed for at gå på opdagelse i vores tilbudsavis her på vores hjemmeside. Se den aktuelle tilbudsavis her.