Find Fog

Swedoor

      SWEDOOR 97/03 FINLAND MASSIV COMPACT HVID 625X2040X40MM - 084016 - 70% PEFC CERTIFIED
      3 varianter
      SwedoorSWEDOOR 97/03 FINLAND MASSIV COMPACT HVID 625X2040X40MM - 084016 - 70% PEFC CERTIFIED1,298.-

      pr. stk. + evt. fragt

      Online

      I butik

      Vis næste 8 produkter

      30 / 38 produkter

      Døre med muligheder 

      Swedoor er en af de førende dørleverandører på verdensplan. De er kendt for at producere døre til udendørs og indendørs brug i den bedste kvalitet og så endda med en miljørigtig baggrund. Deres mission har siden begyndelsen været at producere bæredygtige døre, som samtidig imødekommer de særskilte krav, som den enkelte kunde stiller. De har sat sig for at være førende på markedet, når det kommer til brugen af miljøansvarlige metoder og produkter. De har derfor et kæmpe fokus på miljøgavnlige produkter, genbrugsmaterialer og vedvarende energi. Når det er sagt, så er dørene kendt for deres flotte design og formidable kvalitet. Swedoor tester samtlige af deres døre grundigt, inden de kommer på markedet. De bliver bl.a. testet for vand, kulde og støj for på den måde at sikre, at kunden får det bedste resultat. Så når du køber en Swedoor dør, så køber du en dør for livet. 

      Vælg den rigtige Swedoor dør 

      Glasdøre giver lys, trædøre giver varme, skydedøre giver mere plads, dobbeltdøre skaber rum og malede døre er et fantastisk blikfang. Der findes et hav af forskellige døre, som hver især har deres unikke egenskaber og fordele. Valget af dør afhænger i høj grad både af smag og behov, men uanset hvad du er til, så kan du være sikker på, at Swedoor har den dør, som du står og mangler. Hos Swedoor har du nemlig mulighed for at designe lige præcis den dør, som passer til dit hjem. I den forbindelse har du med deres designværktøj også en unik mulighed for at få en ide om, hvordan den valgte dør passer ind, inden du køber den – se hvordan her.

      Dit hjem – din dør 

      Gå på opdagelse i vores store udvalg af døre og find inspiration til indretningen i dit hjem. Herunder kan du danne dig et hurtigt overblik over de forskellige slags døre og læse mere om de forskellige døres egenskaber. På den måde kan du på et ordentligt grundlag beslutte, hvilken dør du skal have.  

      Glasdøre

      Med en glasdør lukker du lyset ind i rummet. Her er der f.eks. de franske døre, som giver en romantisk stil i begge rum, de er placeret i. Det afføder en rolig stemning, som står i kontrast til den stressede hverdag. Ved at vælge en glasdør, lukker du lys ind men beholder samtidig varmen og roen. Glasdøre kan bruges udenfor såvel som indenfor. Det giver et frirum ud til naturen, hvis du vælger den som yderdør. Og det kan give en dramatisk effekt til dit rum, hvis du vælger den som inderdør. Hos Swedoor kan du vælge at give din glasdør et ekstra islæt med f.eks. facetslebet, frostet eller gotisk glas. Giv din dør lige præcis det udtryk, du ønsker.

      Fyldningsdøre

      Fyldningsdøren er den mest populære dør. Det er en favorit på grund af det perfekte match mellem at være tidløs og alsidig. De passer både til nybyggede og gamle huse. Når vi taler om fyldningsdøre, er det svært at komme udenom designet "Dannebrog". Døren er designet med 4 felter og holder på tradition og sammenhæng i hjemmet. Den kan sagtens matche den moderne stil og kan sammensættes med helt nye døre med kun 1 fyldning. Med en dør fra Swedoor kan du vælge imellem ægte fyldninger, formpressede fyldninger, glasfyldninger eller endda dine egne specialdesign. Du kan kombinere fyldninger med runde eller rektangulære glasudskæringer i forskellige størrelser.

      Glatte døre

      Glatte døre er også en af danskernes storfavoritter grundet de skarpe linjer og alsidigheden i overfladen. Swedoor byder på skarpe og tidssvarende designs, som åbner op for et væld af muligheder for det moderne hjem. Glatte døre bidrager til et enkelt look og kan fås i hvilken som helst farve, du ønsker. Gør din dør helt speciel ved at dekorere den med mønstre eller anden form for udsmykning.

      Brug for råd? Hjælpen er nær

      Sidder du inde med nogen spørgsmål angående vores udvalg af Swedoor døre, eller ønsker du at vide mere om de forskellige varianter, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig. Du kan kontakte os på 45 87 10 01 eller via vores mail: info@johannesfog.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi en af vores fysiske butikker, hvis du ønsker at se nærmere på vores mange døre.