Kurv

Nespresso maskiner

   NESPRESSO ESSENZA MINI C30 HVID
   NespressoNESPRESSO ESSENZA MINI C30 HVID599.-

   pr. stk. + evt. fragt

   Online

   I butik

   Vis næste produkt

   25 / 25 produkter

   Se vores udvalg af Nespresso maskiner

   Handler du online hos Johannes Fog, kan du være sikker på, at du køber kvalitetsprodukter. Dette gælder naturligvis også, hvis du er på udkig efter en af de populære Nespresso maskiner. Kaffemaskinerne har vundet samtlige forbruger – og smagstest. Ikke bare kan maskinen fremstille velsmagende kaffe på kort tid, maskinen er også rigtig flot designet.

   Vi forhandler det anerkendte kaffemaskinebrand, der benytter kapsler og som kunde, kan du forvente en høj service og rådgivning uagtet, om du handler i en af vores fysiske butikker eller gennem vores webshop. Vores dygtige og kompetente personale fra Bolig & Designhuset i Lyngby står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer til dine behov. Vores sortiment rummer modeller med forskellige specifikationer, således at maskinerne kan imødekomme ethvert behov, hvad end du har behov for mange funktioner eller noget mere simpelt. Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på Nespresso maskiner eller andre kvalitetsprodukter, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige nu. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du ønsker det.

   Gør hverdagen nemmere

   En god kop kaffe behøver ikke tage mere end et halvt minut at lave. Med en Nespresso kaffemaskine kan du med få tryk lave en velsmagende kop kaffe, som smager præcis som dem, du kan købe på cafeer. Kapselmaskinen udtrækker kaffen med et højt tryk, hvilket gør at kaffen frigiver alle aromaerne, som gør kaffen fyldig og velsmagende. Maskinerne er optimeret således, at den ordner det meste for dig og gør din indsats meget lille. F.eks. er varianterne udstyret med forskellige kapaciteter, hvilket gør at du sjældent behøves at tømme og påfylde beholdere. På mange af modellerne er mælkebeholderen aftagelig, hvilket betyder at du blot kan stille mælkebeholderen i køleskabet, når du er færdig med at bruge den, dette gør den også let at rengøre. Rengøring er ligetil, da modellerne har sit eget rengøringsprogram, der trykkes altså blot på en knap, og så sker det hele af sig selv. De aftagelige beholdere kan blot tages af og skyldes af. En af de nyeste features er, at du på udvalgte modeller kan betjene din Nespresso maskine med en tilhørende app. Her kan du både få maskinen til at lave kaffen til dig og du kan samtidigt ændre i indstillinger og lignende.

   Virksomheden

   Allerede fra dag et tilbage i 1986 var der en klar vision for virksomheden. De ville gøre det muligt og let for alle at lave en god kop espressokaffe, ligeså lækker som var den serveret på en barista. Omdrejningspunktet har for starten været den gode kvalitet, da aktøren tror på, at det er gennem denne, at fantastiske øjeblikke bliver til. Det er her, hvor idéen om kapslen spiller en væsentlig rolle. Producenten mener, at de ved at bruge kapsler altid kan sikre den samme gode kvalitet. Virksomheden har fra starten været 100% ejet af den kapitalstærke moderkoncern, Nestlé. Dette har haft stor betydning for producentens historie, da der skulle vise sig at gå mange år før, Nespresso gav afkast.

   Historien

   Den første Nespresso maskine som bliver fremstillet er modellen C100. Den kommer ud i tre lande henholdsvis Schweiz, Japan og Italien. Modellen bliver først solgt til virksomheder, men allerede blot tre år efter prøver producenten sig på det private marked i Schweiz. År 1991 åbner Nespresso øjnene op for to nye markedet nemlig Frankrig og USA. Producenten har intentioner om at sælge kaffemaskiner på det private marked og selv samme år, begynder de at gøre sig tanker om, hvordan de kan begynde at sætte fokus på genanvendelse. Virksomhedens får tjent sin investering hjem efter knap 10 år og nye muligheder kommer til at drive endnu flere kunder til. Der ses muligheder i det store internetboom og producenten sørger for at følge med tiden ved at åbne en webshop allerede tilbage i 1998. På selv samme tidspunkt, som civilisationen træder ind i et nyt årtusinde starter en ny epoke for aktøren, de nemlig er ved at blive en global og stor spiller indenfor deres felt. Virksomhedens identitet bliver en vigtig del af udviklingen op igennem 00’erne, hvorfor branding gennem store stjerner ses som en ny mulighed. Det bliver Georg Clooney som udvælges som virksomhedens nye frontfigur eller nærmere hovedambassadør. Nespresso når op mod nutiden en størrelse, hvor de har sat et stort præg på kaffekulturen i et globalt omfang.

   Fra bær til espressokaffe

   Hele produktionen foregår i Schweiz, hvor virksomheden har tre forskellige centre, men forinden kapslerne når hertil er der en lang proces inden da. Det hele starter med, at der skal vælges en lokation, hvor der tages højde for jordarten. Der stilles særlige krav til lokationen og disse bliver valgt med omhu, da det har stor indflydelse på smagen. Når lokationen er valgt og der er lavet aftaler med lokale landmænd, så begynder et meget tæt samarbejde, hvor Nespresso yder støtte til træning og uddannelse af landmændene. Støtten giver mulighed for en bedre avl og mere bæredygtig produktion. Når høsten er i hus, så skal bønnerne ristes og males. Ristningen og malingen har stor indflydelse på de smage og aromaer, at der til sidst vil være i kaffen. Den gode smag skal der værnes om, sådan lyder det i hvert fald fra producenten, som af samme grund indkapsler det færdige produkt i aluminium. På den måde sikres det, at indholdets smage ikke bliver påvirket af udefrakommende ting. Aluminium har også en anden egenskab, som også har stor betydning, det er nemlig et genanvendeligt materiale.

   Køb Nespresso maskiner online hos johannesfog.dk

   Det har aldrig før været nemmere at lave sin egen lækre kop kaffe, som det er nu med kaffemaskinerne fra det populære brand. Du kan med få tryk lave din egen espresso eller lungo med forskellige smagsvarianter. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal have fingrene i og står du og mangler råd og vejledning til dit køb af kaffemaskiner, kan vores kompetente personale altid hjælpe dig. Vi bestræber os på altid at give dig en god oplevelse, når du handler online på webshoppen og vi prøver hver dag, at gøre det lettere for dig at komme fra a til b når du shopper på johannesfog.dk.