Find Fog

Le Creuset

Vis næste produkt

0 / 0 produkter

Det hele startede i 1925

Le Creuset er en fransk støbejernsfabrik, som siden 1925 har fremstillet køkkenudstyr af højeste kvalitet. Som resultatet af en stolt og stærk forankret håndværkstradition har virksomheden vundet stor anerkendelse verden over. Det hele startede for over 90 år tilbage, da de for første gang producerede den i dag så kendte støbejernsgryde kaldet Cocotte (det franske ord for gryde). Den runde, lavarøde gryde skulle sidenhen vise sig at blive begyndelsen på en storslået forretning. Gryden har med tiden undergået små forandringer med henblik på forbedring, men aldrig på bekostning af det ikoniske lavarøde design, som i dag er verdensberømt. 

Le Creusets produktsortiment er blevet udvidet væsentligt siden da, og i dag er det ikke kun den lavarøde støbejernsgryde, som stolt produceres på fabrikken i Frankrig. Sortimentet rummer alt lige fra skåle og service til kedler og tepotter. I kraft af, at virksomheden er vokset sig større, er det heller ikke længere kun den lavafarvede glasur, som bruges til at farve produkterne. De præsenterer i dag en stor palette inden for farver og former, hvilket gør, at du nemt kan finde lige præcis den farve, som passer til dit køkken. Dog stadigvæk med mulighed for at få fingrene i de traditionelle lavarøde produkter, som formentligt aldrig kommer til at gå af mode. Så gå på opdagelse i vores store udvalg af Le Creuset og lad dig friste af de mange forskellige produkter. Her vil du med sikkerhed kunne finde nyt køkkenudstyr, som du kan have glæde af mange år frem i tiden. 

Kvalitet i køkkenet

Elsker du at bruge masser af tid i køkkenet på at fremtrylle lækre og smagfulde retter til din kære familie? Så er det selvfølgelig vigtigt med det helt rigtige udstyr. Med det rigtige køkkenudstyr bliver tiden i køkkenet nemlig både sjovere og mere effektiv. Vil du være sikker på have de bedste forudsætninger for et godt resultat i køkkenet, så er Le Creuset mærket for dig. I virksomheden hersker der en dyb respekt for det traditionelle håndværk, hvilket afspejler sig i alle deres produkter, som derfor er indbegrebet af kompromisløs kvalitet. Virksomheden bliver konstant ved med at forny sig og udvikle innovative og funktionsdygtige produkter, som den kvalitetsbevidste forbruger kan nyde godt af. Nu behøver man derfor ikke længere være mesterkok for at have det bedste udstyr i sit køkken – for med Le Creuset er det nemlig blevet let at få fingrene i nogle af de bedste kvalitetsprodukter på markedet. 

Stort udvalg kendetegnet af god kvalitet

I takt med at virksomheden er vokset, har de formået at udvikle og udvide deres sortiment. De følger med i tidens største trends og behov og sørger for at have et produkt- og farvesortiment, som afspejler begge dele. Deres produktsortiment består således i dag af køkkenudstyr i mange forskellige kategorier, alle kendetegnet af forskellige materialer, farver og designs. Herunder indgår de velkendte støbejernsprodukter, som var med til at sætte virksomheden på landkortet, samt stentøj, rustfrit stål, bageforme, kedler, vintilbehør, køkkenredskaber, non-stick-gryder og pander.

Hvad der startede med at være én ikonisk lavarød farve har i dag udviklet sig til over 120 forskellige smagfulde Le Creuset-farver. Udvalget af farver tilpasses de enkelte markeder for at sikre, at stilen imødekommer de tendenser, som gør sig gældende i det enkelte land. Hvad der er hipt og moderne i Frankrig, er trods alt ikke altid det samme, som os danskere foretrækker. Så uanset om du er på udkig efter gryder inspireret af italiensk landlig idyl eller Skandinaviens minimalistiske design og sarte udtryk, så er der rig mulighed for at finde det her.

Bliv klogere på det ikoniske design i den lavarøde farve

Det ikoniske design

Den lavarøde farve har været virksomhedens varemærke lige siden begyndelsen i 1925. Det var den første farve, der blev produceret, og den fik det slående navn Volcanic. Farven på den glødende flamme fra det smeltede støbejern minder mest af alt om farven på flydende lava, som derfor har været den store inspirationskilde til navnet.

Produktion

Fabrikken, hvor produktionen finder sted, er beliggende i Frankrig – nærmere betegnet Fresnoy-le-Grand. Den moderne støbejernsfabrik har undergået en stor udvikling siden begyndelsen og er i dag udstyret med flere automatiserede processer. Denne udvikling har været nødvendig taget den store efterspørgsel i betragtning. I dag produceres der nemlig mere end 14.000 tons per år. I takt med at maskinerne har udviklet sig, har det også haft en positiv effekt på selve produkterne, som derfor har nydt godt af et flot opdateret design og en række funktionelle forbedringer. 

Den alsidige støbejernsgryde

Enhver kok med respekt for sig selv må eje en støbejernsgryde. Grundet dens unikke egenskaber er der ingen begrænsninger for, hvad man kan fremtrylle med sådan en i hånden. Den holder på varmen selv længe efter, at du har slukket komfuret, samtidig med at den hjælper dig med at fordele varmen, så alt bliver jævnt tilberedt. Aldrig har det været nemmere at lave mad end med en støbejernsgryde, da maden nærmest laver sig selv. Du behøver ikke være bange for, at maden brænder på eller når at blive kold, inden du får det serveret. Den er således helt perfekt at bruge, når der kommer gæster i huset, som skal spise med. Her får du nemlig mulighed for at koncentrere dig om at være en god vært og hygge dig med dine gæster, da maden passer sig selv.

Som noget helt unikt kan støbejernsgryden bruges på alle varmekilder. Det er uanset, om du har tænkt dig at lave mad over åbent bål eller på gasblusset. Det er derfor et utroligt alsidigt og slikstærkt køkkenredskab, som ikke tager skade af at blive udsat for hård varme. Indirekte eller direkte varme? Den kan klare det hele. Langt de fleste støbejernsgryder kan nemlig holde til at blive udsat for helt op til 400 grader. Støbejernsgrydens materialesammensætning gør, at varmen fordeles jævnt over det hele, så selv ved meget høje temperaturer tilberedes maden skånsomt. 

Den fantastiske Le Creuset gryde kan med fordel bruges, hvad end du har tænkt dig at bage, stege eller koge. Og du er garanteret et godt resultat hver eneste gang. Den er for eksempel helt ideel til tilberedning af smagfulde simreretter og lækre grydebrød. Der hører et låg med til alle gryderne, som du kan bruge efter behov. Ved at lægge låg på koncentreres varmen yderligere omkring maden. 

Her er du sikret et godt udvalg og god kundeservice 

Hos Fog sætter vi en ære i at kunne tilbyde vores kunder produkter af højeste kvalitet. Derfor gør vi meget ud af at nøje udvælge vores produkter, så de lever op til vores høje krav til kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og design. Du kan derfor være helt sikker på, at de produkter, du finder her på shoppen, er nogle, du kan nyde godt af mange år frem i tiden. Vi sørger for hele tiden at udskifte vores sortiment, så det afspejler tidens største trends og tendenser. Det samme gør sig selvfølgelig gældende, når det kommer til vores varer fra Le Creuset. I takt med, at de finder på nye spændende designs og forbedrer deres i forvejen fantastiske produkter, så vil du opleve, at vores sortiment udvider sig. 

Er du på udkig efter nyt køkkenudstyr fra Le Creuset, men er du ikke helt sikker på, hvad du skal vælge? Måske du stadigvæk er i tvivl om, hvad de forskellige modeller i vores sortiment har af fordele og egenskaber? Så skal du vide, at du altid er velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere er til enhver tid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig. Her kan du desuden også altid søge gode råd og tips eller blive beriget med ny inspiration. Du kan kontakte vores imødekommende personale på 45 87 10 01 eller via vores mail: info@johannesfog.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi vores fysiske butik, hvis du ønsker at se nærmere på vores mange forskellige produkter.