Find Fog

Vi hjælper dig helt i mål med din nye byg-selv carport

Vores specialister har mere end 25 års erfaring med levering af byg-selv carporte og skure og sidder klar til at rådgive dig. I Fog tilbyder vi både standardløsninger og individuelle løsninger tilpasset dine behov og ønsker - altid baseret på kvalitetsbyggematerialer. Og så får du leveret til døren med vores egne kranbiler eller i samarbejde med vores leverandører.

Hero Mobile

I mere end 25 år har Fog leveret kvalitetsløsninger inden for byg-selv carporte og skure til danskerne.

Vi har et bredt program af standardløsninger inden for carporte i træ og kan også tilbyde individuelle løsninger, der er tilpasset fuldstændig dine behov og ønsker.

Kan jeg selv bygge en carport?

At bygge en carport eller et skur kræver lidt håndværksmæssig erfaring i brug af værktøj, opmåling osv., men er ellers et projekt, du sagtens kan kaste dig ud i. Der medfølger udførlig monteringsvejledning med alle vores Byg-selv produkter.

Vi anbefaler, at du sikrer dig nogle hjælpende hænder til projektet, da der kan være høje og tunge løft, hvor det er nødvendigt at være flere på byggeriet.

Sørg også for at have det nødvendige værktøj til rådighed. Du kan købe eller leje dit værktøj i vores forretninger, hvis du ikke har det i forvejen.

OBS! Husk altid at anmelde dit byggeri - læs mere her

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din byg-selv carport?

Kontakt vores carport specialister direkte på mail quickbyg@johannesfog.dk

Værktøj du får brug for...

Standard eller individuel løsning?

Standard løsning

Vores standardprogram indeholder fladtagsmodeller i enkelt eller dobbelt størrelse med plastik trapeztag og med eller uden skur samt modeller med sadeltag, hvor tagbeklædning er B&C betontagsten. Kontakt os, hvis du har behov for at ændre til en anden tagtype.

Alle sadeltagsmodeller leveres med færdigsamlede kassespær  direkte fra fabrik, hvilket sikrer dig kvalitet og sikkerhed i byggeriet.

Alle standardmodeller med skur eller beklædning leveres med 19 x 100 mm 1-på-2 beklædning.

Udstilling af byg-selv carporte

Du kan se udstilling af 3 modeller i vores Ølstykke afdeling på Lyshøjvej 14, 3650 Ølstykke, som er tilgængelig inden for butikkens åbningstid. Kig forbi!

Individuelle løsninger

Med et specialudviklet computerprogram kan vi lynhurtigt beregne prisen på en carport i de mål, der passer nøjagtigt til dit behov.

Klik her for at bestille et Quick-byg tilbud på carport

Vi indgår rigtig gerne i dialog omkring størrelse og udformning. Er du i tvivl om valget eller udformningen af din byg-selv carport, kan du skrive direkte til os på quickbyg@johannesfog.dk eller indtaste dine specifikationer direkte i formularen.

Vær opmærksom på, at der stilles ekstra kravdimensionering, hvis din carport skal monteres på eksisterende hus.

Kvalitetsmaterialer

Vores løsninger er baseret på kvalitetsbyggematerialer, som vi også forhandler i vores forretninger. Dermed kan vi også nemt tilpasse det enkelte projekt, hvis der er behov for ændring, f.eks. højde eller valg af tag eller beklædning.

Alle byg-selv carporte leveres med imprægnerede stolper til montering i jord, i klasse NTR/A, for at opnå bedst mulig stabilitet og holdbarhed.

Standard enkelt carporte

Standard enkelt carporte
Se enkelt carporte

Standard dobbelt carporte

Standard dobbelt carporte
Se dobbelt carporte

Carport med fladt tag i dine mål

Carport med fladt tag i dine mål
Bestil tilbud på Quick-Byg carport med fladt tag

Carport med høj rejsning i dine mål

Carport med høj rejsning i dine mål
Bestil tilbud på Quick-Byg carport med høj rejsning

7 gode råd til byg-selv carporten

Gør det nemt for dig selv.

Vores carportspecialister har listet en række gode råd til, hvad du bør overveje, før du går i gang med byg-selv carporten. 

Se de gode råd her