Find Fog

Carporte

Vis næste produkt

27 / 27 produkter

Få specialistens gode råd til, hvad du bør overveje, før du går i gang med byg-selv carporten.

Drømmer du om, at bilen holder i tørvejr? Vil du gerne undgå frost på ruderne om vinteren? Har du måske brug for et redskabsrum til dæk, græsslåmaskine, haveredskaber, grill m.m.? Gør drømmen til virkelighed her i foråret. Der er mange fordele ved selv at bygge en carport. Du sparer både penge og får en lækker carport, der kan beskytte bilen. Men hvilke behov har du? Hvad bør du i det hele taget overveje, inden du går i gang?

7 gode råd til byg-selv carporten

Gør det nemt at lave-det-selv. Få byg-selv carporten leveret som komplet byggesæt med monteringsvejledning, så kommer du både godt og hurtigt fra start. Selv for den erfarne handyman kan det være meget tidskrævende at gå i gang med at designe og bygge en carport helt fra bunden. Med byg-selv carporte kan du tage udgangspunkt i en række standardmodeller i træ, som kan leveres i forskellige længder og størrelser, med og uden skur, fladt tag eller tag med rejsning. Har du herudover behov for en ekstra meter i bredden, ønsker du en anden beklædning end standardmodellen, eller vil du have et redskabsskur med isolering, kan du få lavet et konkret tilbud på en carport i nøjagtig de mål, du ønsker. Vi hjælper selvfølgelig med at dimensionere stolper, remme, spær, så du får noget, som lever op til den gældende lovgivning.

Mere end 25 års erfaring med byg-selv carporte

Fog leverer byg-selv carporte og skure baseret på kvalitetsbyggematerialer og kan tilbyde individuelle løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Vi leverer altid til døren med egen kranbil eller i samarbejde med vores leverandører.

Hero Mobile