Find Fog

Redskabshuse

    PLUS MULTI HAVEHUS MED DOBBELTDØR 432X250X248CM UDV. GRUNDMÅL
    PlusPLUS MULTI HAVEHUS MED DOBBELTDØR 432X250X248CM UDV. GRUNDMÅL18,998.-

    pr. stk. + evt. fragt

    Online

    Vis næste 30 produkter

    30 / 208 produkter

    Redskabsskure

    Stort udvalg af vedligeholdelsesfri redskabsskure

    Her hos Johannes Fog finder du stort set alt til hus og have. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører. Det gælder også vores udvalg af redskabsskure. Her finder du både flotte byg-selv redskabsskure i træ eller i andre materialer såsom varmgalvaniserede og polyamid pulverlakerede stålplader – det kan både være med og uden vinduer. Hos Johannes Fog stræber vi efter at levere redskabshuse i den bedste kvalitet for pengene. Derudover kan du som kunde hos os altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du mangler et redskabsskur eller andre produkter til dit hjem ude som inde.

    Byg selv dit nye skur

    Er du træt af, at du ikke har alt dit værktøj og haveredskaber samlet på et sted? Og vil du gerne have nem og hurtig adgang til alle dine haveredskaber? Måske bør du overveje at anskaffe dig et redskabsskur fra Johannes Fog. Når du køber et byg-selv redskabsskur fra Johannes Fog, skal du selv bygge det. Er du i tvivl om, hvilket haveskur du skal købe, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kompetente personale for råd og vejledning til dit køb. 

    Hos Johannes Fog finder du et stort udvalg af redskabshuse. Vi har noget for enhver smag, til enhver husstand og i alle størrelser og prisklasser. Går du og synes, at dine haveredskaber, havemaskiner, dine cykler eller grill og grilludstyr står og roder? Eller er du vokset ud af dit nuværende redskabshus? Så kan du med fordel overveje at købe et saml-selv-redskabshus fra Johannes Fog. Det er nogle flotte, funktionelle og slidstærke huse, der er rummelige og praktiske – de egner sig til et utal af formål. Hvis du går og mangler lidt ekstra opbevaringsplads, så er redskabsrummet det helt ideelle og oplagte valg for dig. Det kan stå på terrassen, i garagen, i haven eller måske på balkonen, hvor det skaber ro og orden og giver alle dine redskaber tag overhovedet – uden at det behøver at tage for meget plads. Alle vores redskabsskure har et simpelt, lækkert og elegant design, som passer ind til mange forskellige slags haver, huse og personlige stilarter. 

    Få plads til det hele

    Værktøj, haveredskaber, havemøbler, urtepotter, græsslåmaskine og cykler er ofte ting, man gerne vil sætte væk i hverdagen. Men det kan også være din grill, grilludstyr eller større havemaskiner såsom en havetraktor. Med et haveskur eller redskabshus kan du finde en plads til alle de ting, som du måske ikke benytter hver dag, men hvor det er en fordel at have nem adgang til uden mange udfordringer. En af de største fordele ved de redskabshuse, vi fører hos Johannes Fog, er, at de er af så høj kvalitet, som de er. Der er tale om nogle slidstærke materialer, solidt håndværk, som er vedligeholdelsesfrit så godt som hele dets levetid. Det betyder, at du kan bruge din tid på andre ting som for eksempel at få haven til at se flot ud eller grille nogle lækre bøffer til familie og venner.

    Gør dig grundige overvejelser 

    Når du skal ud og købe et redskabshus, er der nogle forskellige ting, du skal overveje. Det er for eksempel, hvor stort skuret skal være. Skal du have vinduer i redskabsskuret? Og skal døren ind til huset være dobbelt eller enkelt? Du skal overveje, hvad du gerne vil bruge huset til. Handler det bare om lidt opbevaringsplads med tag over hovedet? Eller vil du gerne have plads til et lille værksted måske? Du starter med at få overblik over alle de forskellige ting, du gerne vil opbevare i huset. Og det er ikke sikkert, du kan komme i tanke om alle tingene, du gerne vil opbevare – og nogle gange kommer der også nye ting til – så det kan være en god idé at vælge en model, der er lidt større end dine behov. I forhold til redskabshusets størrelse handler det i høj grad om at udnytte pladsen rigtigt – du kan for eksempel spare gulvplads ved at hænge mange genstande op i nogle kroge på enten vægge eller loft. 

    Køb byg selv-redskabshuse online hos Johannes Fog

    Vi har et bredt udvalg af forskellige byg selv redskabshuse. Vil du være en af de første til at få besked om tilbud på redskabsskure, haveskure og andre ting til din have? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Er du ikke interesseret i at modtage nyhedsmails, kan du finde vores tilbudsavis online.

    Leder du efter inspiration og rådgivning til de forskellige løsninger inden for redskabshuse, som du finder på markedet? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Uanset hvilket gør-det-selv-projekt du skulle gå og pønse på, så har vi folkene, der kan hjælpe dig og vejlede dig til at træffe de helt rigtige beslutninger. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores venlige og dygtige personale på 45 87 10 01 eller måske endda ude i vores fysiske butikker. Når vi tales ved over telefonen, eller når vi ses ude i butikken, så står vi klar til at tage imod dig og dine spørgsmål med et smil. Vi brænder lige så meget for spændende gør-det-selv-byggeprojekter, som du gør. Vi ønsker dig god arbejdslyst med dit næste byggeprojekt!