Find Fog

Brændeskure

    BRÆNDEHÆK BRH02 1,5X5,3M
    FogBRÆNDEHÆK BRH02 1,5X5,3M 6,998.-

    pr. stk. + evt. fragt

    Online

    I butik

    Vis næste produkt

    18 / 18 produkter

    Se vores brede sortiment af brændeskure

    Hos Johannes Fog finder du altid et bredt sortiment af brændeskure til gode priser. Vi forhandler mange af de populære brands, der garanterer dig kvalitet for pengene. Vores kunder får altid den bedste service online som i vores butikker - tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et brændeskur til at tørre dit brænde eller til et andet formål.

    Hold dit brænde samt andre ting tørre altid

    Vil du sikre dig, at dit brænde forbliver tørt, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af brændeskure. Med et skur kan du tørre dit brænde og dermed gøre det klar til brændeovnen. Du kan vælge at placere det tæt ved huset eller i haven alt efter, hvad du har af behov. På den måde kan du nemt hente lidt brænde ind ad gangen. Du kan ligeledes opbevare andre ting i et brændeskur ud over brænde. På den måde står det altid i tørvejr. Vi har altid et bredt udvalg, så kom til os, hvis du står og mangler et brændeskur. Du får den bedste kvalitet samt næsten vedligeholdelsesfrie produkter, når du handler hos os.

    Vigtige overvejelser inden valget skal træffes

    Inden du lægger brænde i brændeovnen, er det vigtigt, at det er tørt. Vådt brænde soder meget og brænder dårligere. Ved at lægge dit brænde i et brændeskur, er det beskyttet mod regn og sne og dermed tørt hele året rundt. Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser inden valget af skur. Størrelsen er relevant, hvis du eksempelvis skal varme dit hus op - her er der brug for meget brænde. Har du et stort hus og andre varmekilder, har du brug for et stort brændeskur. Vælg desuden et tag, hvis kanter går ud over siden på dit brændeskur. På den måde leder du vandet væk. Husk at lave udluftning omkring brændet og stil dem på paller eller et andet underlag. Kig lidt videre og få inspiration til dit Byg-Selv-projekt.

    Køb brændeskur online hos Johannes Fog

    Der er forskellige størrelser brændeskure alt efter, hvad du har af behov. Hos os finder du altid materialer i den bedste kvalitet, som er nemme at opstille overalt i haven. Der medfølger tegningsmateriale og arbejdsvejledning, så du nemt kan gennemføre dit Byg-Selv-projekt. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig.