Find Fog

Havemøbler

SEVILLA 2,5-PERS. SOFA FLET NATURGRÅ INKL. HYNDER 180X80CM
Fast lav pris
Fog havemøblerSEVILLA 2,5-PERS. SOFA FLET NATURGRÅ INKL. HYNDER 180X80CM2,998.-

pr. stk. + evt. fragt

Online

I butik

Vis næste 30 produkter

30 / 1607 produkter

Fortryl din have til en udendørs oase med kvalitetshavemøbler

Gør din have til et paradis med vores store udvalg af havemøbler. Uanset om du ønsker at skabe et elegant spiseområde, et afslappende loungested eller et hyggeligt hjørne til afslapning, har vi de rette møbler til dig.

Vores udvalg af havemøbler fra førende mærker som Cane-line, Skagerak, Fatboy, Sackit og Fermob sikrer, at du får møbler af høj kvalitet, der er designet til at modstå elementernes påvirkning og samtidig bevare deres stil og funktionalitet i mange år.

Vi er stolte af at præsentere et bredt sortiment af blandt andet havestole, havebænke, haveborde, hængekøjer og hyndebokse fra velrenommerede mærker. Uanset om du ønsker en afslappende solseng, en lounge havesofa eller en parasol til at give skygge, har vi det, du har brug for, til at skabe den perfekte haveoplevelse.

Hvad end du leder efter komfort eller elegance, indeholder vores udvalg af havestole noget for enhver smag og findes i forskellige materialer. Fra teak til soft rope. Fra moderne og minimalistiske designs til klassiske og tidløse valgmuligheder. Vores udvalg af havebænke byder på charmerende og funktionelle møbler, der er perfekte til hyggelige sammenkomster eller rolige øjeblikke alene i haven.

Vi har et bredt sortiment af haveborde, som indeholder alt fra små caféborde til store spiseborde, så du kan finde det perfekte møbel til din udendørs servering. Havebordene fås i forskellige materialer og stilarter, så der med garanti er et, der passer til din stil og dit behov.

Hvis du drømmer om ultimativ afslapning, vil vores udvalg af hængekøjer med stativ ikke skuffe. De moderne luksus hængekøjer giver dig mulighed for at svæve væk i en verden af ro og komfort.

For at opbevare dine hynder og tilbehør på en praktisk og stilfuld måde, tilbyder vi også vandtætte hyndebokse i forskellige størrelser og designs. Hyndeboksene sikrer, at dine hynder og puder er beskyttet mod al slags vejr og er klar og tørre til brug, når du har brug for dem.