Find Fog

Parasoller

Vis næste 30 produkter

30 / 63 produkter

Slap af i skyggen

Skab skygge for de stærke solstråler med en elegant og praktisk parasol. De giver ikke kun skygge men også læ, så du kan forlænge de lune sommeraftener. Cane-line, Fatboy og Skagerak en har skabt parasoller, der ikke blot giver skygge, men også tilføjer elegance, legesyge farver eller nordisk hygge til din udendørs indretning.

Cane-lines parasoller emmer af enkelthed og tidløs skønhed. Med deres holdbare materialer og smarte mekanismer er Cane-line parasoller nemme at åbne og lukke, så du kan nyde skyggen, når som helst solen bliver for varm.

Fatboy har skabt en kollektion af parasoller, der tilføjer liv og farve til din udendørs indretning. Med en bred vifte af farver og mønstre giver kan du udtrykke din personlige stil og tilføje en sjov og livlig atmosfære til din have eller terrasse.

Skageraka parasoller oser af nordisk hygge. Med deres naturlige materialer og klassiske design skaber de en varm og indbydende atmosfære, hvor du kan føle dig hjemme i naturens favn.

For at din parasol står solidt, anbefaler vi en parasolfod. De fås i forskellige designs, så du kan finde en, der passer til din personlige stil og parasollens udseende.