Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Havemøbler

Se vores store udvalg af havemøbler

Johannes Fog tilstræber altid at levere kvalitet. Vores kunder kan forvente samme høje service og rådgivning online som i vores butikker. Vores brede sortiment indeholder havemøbler fra eksklusive brands som Cane-Line, Fatboy, Fiam, Skagerak (Trip Trap) og mange flere. Når du køber havemøbler hos os, får du altid kvalitet for pengene uanset, om du køber parasoller, hængekøjer eller sækkestole.

Gør hverdagen nemmere

Har du en stor have eller en bred terrasse, kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores havemøbelsæt med borde og stole. Det kan også være, at du mangler en bænk til en af hyggekrogene derhjemme eller måske en hængekøje til tidspunkter for afslapning. Vi har også loungehavemøbler, hvis du f.eks. har en udestue eller en aflukket terrasse, der trænger til et hyggeligt præg. Der er masser af muligheder, når du shopper havemøbler hos os, og så fås de i høj kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange populære brands

Her hos os finder du Danmarks største udvalg af det eksklusive mærke Cane-Line, der er flot, dansk design i en høj kvalitet og med mindst mulig vedligeholdelse. De har fokus på en høj komfort, så du altid sidder behageligt. Vi har desuden et bredt udvalg af havemøbler i teaktræ fra Skagerak (Trip Trap), som forbliver smukke og funktionelle i mange år. Deres fokus er på det æstetiske produkt i høj kvalitet samt bæredygtighed. Se vores brede udvalg af populære brands lige her og lad dig inspirere.

Køb havemøbler online hos Johannesfog.dk

Materialevalg er naturligvis ikke irrelevant, når du søger møbler til haven. Du kan købe havemøbler i mange forskellige materialer så valget kan være vanskeligt.
Her hos os finder du bl.a. Danmarks største udvalg af havemøbler i teaktræ. Teaktræ er ekstremt stærkt og dermed som skabt til det danske vejr. Produktet har et højt indhold af naturlige olier. Har du møbler i teak, er du næsten fritaget for vedligehold (brug blot en time årligt på at påføre et tyndt lag teakolie).
Vi har desuden havemøbler i polyrattan, som er et fantastisk slidstærkt og holdbart materiale, der egner sig perfekt til de danske somre med skiftende vejr- og klimapåvirkninger. De kræver næsten ingen vedligeholdelse og holder sig pæne i lang tid. Kig endelig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på havemøbler

Ønsker du at være en af de første til at få de bedste tilbud på havemøbler, vil vi klart anbefale at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi – med det samme den er trykt - fremsende den aktuelle tilbudsavis. Du kan til enhver tid finde den aktuelle tilbudsavis online.

Brands

Er du interesseret i havemøbler fra et bestemt mærke, kan du se mere her:

Cane-Line

Fatboy

Fermob

Fiam

Fog havemøbler

Lafuma

Nardi

Skagerak/Trip Trap