Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Meater

MEATER 100 % trådløst stegetermometer for et perfekt resultat – hver gang!

 Glem alt om frygten for at hive en rå oksesteg, tør and eller brændt nytårstorsk ud ad ovnen eller grillen. Med MEATER får du alt den hjælp, som du behøver for at stege, grille og ryge mad til perfektion – hver gang!

MEATER er et 100 % trådløst stegetermometer med en App, der vejleder dig hele vejen gennem tilberedningen af din mad. Kort sagt den perfekte to-i-en løsning, når der skal kokkereres.

100 % trådløst stegetermometer

Selve stegetermometret er, som alle stegetermometre bør være: 100 % trådløst! Det betyder, at den irriterende ledning, der er på de gammeldags stegetermometre, er fjernet og erstattet af et stærkt Bluetooth signal med mulighed for WI-FI tilslutning. Bluetooth forbindelsen rækker enten 10 eller 50 meter, afhængigt af model, fra selve stegetermometret til din smartphone, hvor App’en guider dig gennem madlavningen og viser alt data.

Uendelig rækkevidde med MEATER Link WI-FI

Men hvorfor lade sig begrænse af 10 eller 50 meters Bluetooth rækkevidde? MEATER har en WI-FI Link funktion, der gør det muligt, at dele dine live data med alle smartphones og tablets, der er tilsluttet internettet. Så kan du overvåge din langtidsstegning, imens du er på arbejde, eller smutte i supermarkedet og købe desserten, imens du holder styr på stegen.

Nummer to i to-i-en løsningen er den intelligente MEATER App, der guider til et perfekt stegeresultat og viser alskens information om den igangværende tilberedning. Med MEATER App’en får du bl.a.:

  • Temperaturforslag til et væld af forskellige kødtyper
  • Kødets temperatur
  • Ovnens/grillens temperatur
  • Måltemperatur for den pågældende tilberedning
  • Estimeret tilberedningstid
  • Notifikationer, eks. når stegen skal tages ud for at hvile
  • Hviletid
  • Graf der viser udviklingen i temperaturen

MEATER App’en er den perfekte kokkemakker, der gennem hele tilberedningen viser udviklingen samt fortæller, hvornår stegen er færdig og om temperaturen eventuelt er dykket uhensigtsmæssigt meget i din grill. Kort sagt, med MEATER App’en, bliver du taget godt i hånden og vejledt gennem hele processen, lige indtil det øjeblik, hvor du hiver den perfekte steg ud af ovnen eller grillen.

Så nemt er det:

 

 

Til entusiasten, amatøren og nørden

MEATER er for alle uanset kunnen eller ambitionsniveau i køkkenet. Den rette temperatur er essentiel for, at dit kød bliver tilberedt korrekt og giver et lækkert resultat. Med MEATER har det aldrig været nemmere, da det trådløse stegetermometer er super nemt at bruge med alle slags stege og forskellige ovne og grille. MEATER fungerer også med rotisseri, da der ikke er nogen ledning i vejen. MEATER er nemt at anvende og der er billeder og forklaringer i App’en, der hjælper dig godt på vej. Du kan konstant følge med i udviklingen af din steg og opsætte personlige notifikationer i App’en, så den giver dig besked om forskellige udviklingstrin på din tilberedning. Om du er grillentusiast, glad amatør eller nørd, er MEATER det perfekte værktøj til at opnå et perfekt stegeresultat – hver gang!