Find Fog

Købsgaranti fra PriceRunner

Når du handler hos Johannes Fog, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Købsgarantien omfatter forbrugere med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit ansvar ifølge loven og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter!
Klik her og få PriceRunner Købsgaranti i dag

For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig personligt. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet, eller leveringen udebliver.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige brugervilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien.

Ja tak, send mig til PriceRunner for registrering af Købsgaranti op til 50.000 kroner!