Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Velkommen til Fog Trælast & Byggecenter

Fog Magasinet

LÆS MAGASINET
Læs vores nye magasin.
Tips og tricks, der holder i længden.

Ugens udvalgte

SE UDVALGET HER
Sæsonaktuelle varer
Se dem alle her

Havekatalog

SE KATALOGET HER
Alt til haven og terrassen
Se det store udvalg

Lej godt kram

LEJ HER
Lej godt kram hos Fog.
Bestil i vores nye Udlejningsshop

I vores Trælast & Byggecentre finder du et stort udvalg af alt til dit byggeprojekt - hvad enten det er store renoveringsprojekter eller småting, der skal repareres i hjemmet.

Udover byggematerialer finder du bl.a. også arbejdstøj, et stort udvalg af grill, legeredskaber, trailere og byg-selv produkter. 

Gå på opdagelse her på siden eller besøg dit lokale Trælast & Byggecenter.

 
 


Købsgaranti fra Pricerunner

Når du handler hos Johannes Fog, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner. Se mere her


Udvalget i Fog Trælast og Byggecenter

Hos Fog Trælast & Byggecenter har vi et sortiment som spænder bredt indenfor byggematerialer, bolig, have & fritid og værktøj. Heriblandt kan nævnes varer som de flotte sibiriske terrassebrædder, økonomiske varmegenvindings ventilatorer, batteridrevne hækkeklippere og bore-/skruemaskiner. Danskerne er mestre i at gøre det selv, er det også gældende for dig? Så udforsk vores komplette varelager, vi har lige hvad du går og mangler. Gør-det-selv er ikke farligt, vær villig til at prøve det af, der er penge at spare og en stor tilfredsstillelse af at være herre i eget hus venter. Så hvis du er et havemenneske, gør-det-selv-mand eller bare har brug for noget værktøj til at fixe de praktiske gøremål, så gå på opdagelse i vores mange spændende varer på webshoppen. 

GØR-DET-SELV PROJEKTER

Det viser sig at færre danskere selv vedligeholder eller foretager forbedringer i hjemmet. Dette er måske fordi, at det i dag ikke handler i så høj grad om besparelser længere for danskerne, men derimod mere om fornøjelse. Fornøjelsen er nemlig stor hos danskerne, når det kommer til gør-det-selv projekter. Der foretages også flere og flere bolighandler i Danmark. Er du en af boligkøberne? Og skal du i gang med et renoveringsprojekt? Så er Fog Trælast & Byggecenter stedet, hvor du finder de bedste materialer og det mest hensigtsmæssige værktøj til jobbet. Skal du ligesom omtrent halvdelen af boligkøberne bruge maling din nye bolig, så finder du hos os et stort udvalg i maling og udstyr til formålet. Det kan også være, at du ligesom knap 20% af danskerne skal have lagt nyt gulv eller loft, så hjælper vi gerne i Fog Trælast & Byggecenter til med at finde den rette løsning til dig. 

ALT TIL BOLIGEN

Der kan være mange grunde til at renovere eller tilfører nye elementer til sin bolig. Af forskellige årsager kan nævnes at elementer i boligen er nedslidt, hjemmets rammer er ikke tilsvarende med tiden eller måske handler det for dig mere om fornyelse som hænger sammen med familiens aktuelle behov? Hvad end din årsag er, så kan du finde de rette løsninger i vores Byggecenter og Trælast. Skal der ske noget ude på badeværelset, så kan du bl.a. finde armaturer og ventilationsløsninger. Trænger dine døre til at friskes op? Så udforsk vores dørgreb, hvor vi bl.a. har flotte varianter fra Arne Jacobsen. Går du ligesom os meget op i optimal udendørsbelysning så find de rette sensorlamper i Fog Trælast og Byggecentre til din indkørsel. Synes du et pænt hjem og lyse rum er to ord for det samme, så få inspiration til at udleve dine boligdrømme i Fog Trælast og Byggecenter.

ALT TIL HAVEN

Hvad enten du er på udkig efter de mest basale redskaber til haven eller du vil give dig selv titlen som professionel havemand – så find alt hvad du mangler i Fog Trælast og Byggecenter. Oplever du ligesom mange andre danskere en stor afspændthed og velvære ved at komme i haven, så har vi et stort sortiment, som kan hjælpe dig til at udleve dine havedrømme. Handler det for dig om, at haven skal være et samlingspunkt for familien, så udforsk vores mange hyggelige og sjælrige havemøbler. Er du måske mere på udkig efter haveartikler til at ordne de praktiske ting, så har vi alt du skal bruge til at etablere og passe bedet, alt til pasning af græsplæne og hæk f.eks. plæneklippere, ukrudtsmiddel, hækkeklippere og græstrimmere. Skal du have hjælp til beklædningen, et redskabsskur til dine redskaber eller måske et nyt hegn, så står vi hos Fog Trælast og Byggecenter klar til at hjælpe.