Find Fog

Vores snedkeri hjælper dig i mål

Fog er specialist i maskinsnedkeri-løsninger til byggeri og renovering. Vi udfører opgaver i høj kvalitet til entreprenører, håndværkere og private. Få glæde af vores store produktionskapacitet til hurtig levering.

Media Text Image Mobile

Udover et stort standardsortiment giver vi dig også muligheden for at lave din helt egen løsning som f.eks. en indfatning i eget design, specielle fodpaneler eller en rund bordplade. Vi er fleksible og hjælper dig i mål med specielle ønsker for udformning og valg af træsort. Vi har både ask, bøg, eg og mahogni på lager. Andre ønsker til træsorter skaffer vi nemt.

Når du modtager dit træ, er det vigtigt, at det med det samme lægges på et tørt og køligt sted og holdes indpakket i lukket emballage. Når træet bliver pakket ud, så begynder det at arbejde. Derfor er det vigtigt, at opsætningen sker umiddelbart efter udpakningen. Træet skal altså ikke lægges i en varm stue før brug. Skal træværket males, så bør det ske et tørt og køligt sted inden for et døgns tid for at undgå langvarig udtørring. Husk endelig at følge vores vejledning for udpakningen og opbevaringen ved rigtig temperatur, da reklamationsretten ellers bortfalder. Det er uhyre vigtigt, at træet bliver behandlet korrekt, så du undgår f.eks. skævheder.

Har du behov for inspiration og gode idéer til det perfekte resultat, så kontakt din nærmeste Fog forretning. Din forespørgsel vil blive sendt til vores maskinsnedkeri, der hurtigt giver et overblik over løsningen, pris og leveringstid. Vi løser alt lige fra den simple, lille ting til lister i kilometervis.