Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Parasoller m.m.

>

Parasoller

Se vores brede udvalg af haveparasoller

Johannes Fog stræber altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan altid forvente den samme gode service og rådgivning online som i vores butikker. Vores brede sortiment indeholder haveparasoller fra eksklusive brands som Cane-Line og Skagerak (Trip Trap) samt vores eget brand Fog havemøbler og mange flere. Du kan købe dem i materialer som glasfiber, olfin og spunpolly. Når du køber haveparasoller hos os, får du altid kvalitet for pengene.

Gør hverdagen nemmere

Har du en terrasse eller en del af haven, du gerne vil have dækket lidt til, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af haveparasoller. Med den rigtige model kan du krybe i skyggen og nyde frokosten eller eftermiddagskaffen. Hos os kan du købe dem i forskellige materialer, som f.eks. olfin, spunpolly og glasfiber. De fås både store, små, høje og lave, så du kan indrette din terrasse eller have efter dine ønsker. Der er altid masser af muligheder, når du shopper haveparasoller hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange populære brands

Her hos os finder du Danmarks største udvalg af det eksklusive brand Cane-Line, der er et dansk design. Det udstråler høj kvalitet og sørger for, at du har mindst mulig vedligeholdelse. Deres fokus er på den gode komfort. Du finder ligeledes et stort udvalg af haveparasoller fra det populære brand Skagerak (Trip Trap) - deres produkter forbliver smukke og funktionelle i mange år. Deres fokus er på det æstetiske produkt samt bæredygtighed og høj kvalitet. Hos Johannes Fog finder du et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb haveparasol online hos Johannesfog.dk

Når du søger en haveparasol, er det ikke helt irrelevant hvilket materiale, du vælger. Derfor har vi sørget for, at du har forskellige muligheder, når du handler hos os. Vælger du teaktræ, får du et materiale, der er særdeles velegnet til udendørs brug. Det er formstabilt og har et naturligt indhold af olie. Det er som skabt til det danske vejr, da det tåler både vejr og vind uden at blive påvirket. Overfladebehandler du det en gang om året med enten sæbe eller olie, kan du beskytte det mod pletter. Hvis du køber en haveparasol i teaktræ, er du næsten fritaget for vedligehold.
Du kan også vælge at købe en haveparasol i spunpolly, som er et stærkt og regntæt materiale, der afviser al smuds. Det er utrolig velegnet til de danske vejr- og klimapåvirkninger, og det holder sig pænt i lang tid. Kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Fog Bolig & Designhus og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg på haveparasoller

Vil du være en af de første til at få de bedste tilbud på haveparasoller? Så vil vi klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi fremsende den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan altid finde den aktuelle tilbudsavis online.