Find Fog

Stiger

Vis næste 3 produkter

30 / 33 produkter

Kom sikkert op i højden

Stiger er uundværlige, når du skal op i højden. De er ideelle til mange former for daglige projekter og renoveringsprojekter. Der findes mange typer stiger, så der med garanti er en, der passer til dit behov og projekt.

Skal du rengøre oven på køkkenskabene, eller nå det øverste tøj i skabet, så kan en trappestige være ideel. De er nemme at klappe sammen, så de ikke fylder meget, når de ikke er i brug. Og så kan du hurtigt tage dem frem, når du skal bruge dem.

Wienerstiger er alsidige og stabile stiger, der er velegnede til en bred vifte af opgaver. Stigerne fås i forskellige højder og kan nemt justeres for at opnå den ønskede arbejdshøjde. De er også sammenklappelige, hvilket gør dem nemme at opbevare og transportere.

Skydestiger, også kendt som teleskopstiger, er stiger, der kan justeres i længden. De kan foldes ud som en teleskopisk stige og derefter justeres til den ønskede arbejdshøjde. Skydestiger er ekstremt alsidige, da de kan bruges i forskellige højder afhængigt af opgaven. De er også kompakte, når de er foldet sammen, hvilket gør dem nemme at opbevare og transportere.