Find Fog

Trailere og tilbehør

Vis næste 21 produkter

30 / 51 produkter

Trailere og tilbehør til nem og tryg transport

Trailere er uundværlige til at transportere tunge eller store genstande såsom båden, motorcyklen, campingudstyr eller haveaffald. Med en trailer og det rette tilbehør kan du nemt flytte dine ejendele sikkert og effektivt fra et sted til et andet.

Når du investerer i en trailer, er det vigtigt at huske at indregistrere den. Indregistreringen er lovpligtig og tillader dig at køre lovligt på vejene. Det er en enkel proces, hvor du får et nummerplade og den nødvendige dokumentation, så du kan køre din trailer lovligt. Du kan tilkøbe indregistrering hos Fog, når du køber din trailer hos os.

For at gøre lastning og aflæsning nemmere og mere bekvemt er det vigtigt at have det rette tilbehør. Ramper er praktiske til at hjælpe med at køre tunge genstande som motorcykler, plænetraktorer eller kørestole op på traileren uden besvær. Med de rette ramper kan du undgå at løfte tunge maskiner og undgå skader på dig selv eller dine genstande.

Trailernet er også en vigtig del af tilbehøret. Det hjælper med at holde dine ejendele sikkert fastgjort under transporten, hvilket forhindrer dem i at flytte sig eller falde af undervejs. Trailernet er ideelle til at sikre ting som haveaffald, byggematerialer eller fritidsudstyr.

Presenninger er en anden nyttig del af trailer-tilbehør. De beskytter dine ejendele mod vejr og vind under transporten. Med en presenning kan du sikre, at dine genstande forbliver tørre og beskyttede, selv når du kører under regnfulde forhold.

NB! Trailere skal indregistreres

Trailere skal indregistreres for at kunne benyttes lovligt på offentlig vej. Det er førerens/brugerens ansvar, at traileren er indregistreret. Ved køb, kan Fog Trælast og Byggecenter hjælpe med nummerplade og indregistrering.

Nummerplade og indregistrering skal betales separat i butikken og sælges kun i forbindelse med køb af trailer i Fog.

Indregistrering kræver underskrift i butikken.