Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Vi har et stort udvalg af havemøbelovertræk

Hos Johannes Fog finder du et bredt sortiment af havemøbelovertræk fra eksklusive brands som Cane-Line, Fatboy, vores eget brand Fog havemøbler og mange flere. Du kan købe dem i flere materialer. Vi stræber altid efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Du kan altid forvente den samme høje rådgivning og service online som i vores butikker, når du handler hos os. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et havemøbelovertræk.

Gør din hverdag nemmere

Du kan med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af overtræk til havemøbler, hvis du har et havemøbelsæt, en hængekøje, en parasol eller måske en solseng, du gerne vil passe ekstra godt på. Vi har et bredt sortiment i forskellige materialer, der med garanti vil forlænge dine havemøblers levetid og sørge for, at du undgår en masse rengøring. Der er mange typer overtræk til havemøbler, og de bliver fremstillet med forskellige features, som f.eks. håndtag, luftkanaler, stormsikring og meget mere. De fås desuden i forskellige materialer, bl.a. kraftigt polyester. Her hos os finder du mange forskellige overtræk til havemøbler. Vi sørger nemlig altid for, at du har masser af muligheder, når du shopper hos os. De fås i den bedste kvalitet - og så holder de længe.

Vi forhandler mange populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af det eksklusive brand Fatboy. De startede som store og behagelige sækkestole, og i dag kan du ligeledes købe hængekøjer, liggestole og dermed også praktiske overtræk til. Deres produkter er altid robuste, hvilket navnet Fatboy også antyder. Et havemøbelovertræk fra dette brand skal nok sørge for, at dit Fatboy produkt ikke tager skade af vejret, hvis du ikke er interesseret i at slæbe det ind hver dag. Vi har desuden Danmarks største udvalg fra det eksklusive brand Cane-Line. Her får du et flot, dansk design i høj kvalitet og med mindst mulig vedligeholdelse. Hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb overtræk til havemøbler online hos Johannesfog.dk

Materialevalget er ikke helt irrelevant, når du skal lede efter overtræk til havemøbler. Derfor kan du altid finde forskellige materialer hos os. Vi har bl.a. mange overtræk i kraftigt, vandtæt polyester, der garanterer dine havemøbler fuld beskyttelse året rundt. Den gode polyester kvalitet sikrer, at overtrækkende forbliver pæne samt bibeholder den samme facon og farve. Den sørger desuden for, at overtrækket har en lang levetid. Med et havemøbelovertræk i polyester slipper du for forårsrengøringen af dine havemøbler - de vil samtidig se flotte ud i mange år.

Bredt udvalg og løbende tilbud på overtræk til havemøbler

Vær en af de første til at få de bedste tilbud på overtræk til havemøbler! Vi vil klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få fremsendt den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan til hver en tid ligeledes finde den aktuelle tilbudsavis online.