Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Solvogne

Se vores store udvalg af solvogne og solsenge

I Bolig & Designhuset hos Johannes Fog, finder du et stort udvalg af lækre kvalitetsmøbler til haven og terrassen. Vi har udvalgt et spændende sortiment af solvogne og solsenge i flotte design, der passer til et moderne udeliv. Vores udvalg af solvogne og solsenge omfatter mange forskellige modeller fra det eksklusive brand Cane-Line og vores eget brand Fog havemøbler. Vi sætter en ære i at have et stort udvalg i den højeste kvalitet til en god pris. Vælg imellem solvogne i teaktræ, polyrattan eller plastik, der alle er velegnede til alle slags vejrforhold. Når du køber solsenge hos os, får du altid kvalitet for pengene.

Solvogne og solsenge i dansk design og høj kvalitet

Er du på udkig efter en solseng i høj kvalitet, der både kan pynte i haven og være meget anvendelig? Så kig ind til Bolig & Designhuset eller find din favorit solvogn online her på shoppen. Vi har solvogne i forskellige prisklasser, modeller, farver og materialer, så der er noget for enhver. Tag f.eks. et kig på det danske brand Cane-Line, der leverer eksklusive produkter i dansk design. Dette brand har stor fokus på at producere havemøbler, der både er praktiske og som samtidig er en fryd for øjet. Med en Cane-Line solvogn kan du f.eks. gøre din terrasse lidt mere hyggelig og skabe en dejlig stemning, som indenfor. Se også efter vores eget brand, hvor du ligeledes finder æstetisk smukke produkter til en fair pris. Vi udvælger altid et spændende sortiment i høj kvalitet.

Solsenge med mange anvendelsesmuligheder

Selvom navnet solseng antyder, at man kan bruge den til at få sig en lille lur i solen, så har den mange andre anvendelsesmuligheder. Brug også din nye solseng til at sidde i solen og slappe af. Eller hejs ryglænet op i en passende position og læs en god bog eller et blad. Vælger du en solseng med sidebord, kan du også sidde og nyde en kold drink eller en god kop kaffe. Eller sæt dig bare ned og nyd din have og din udsigt. Der er nemlig ikke noget bedre end at komme hjem og få benene op i kvalitetsmøbler, der giver den bedste komfort. Nogle af modellerne har hjul under, så du nemt og praktisk kan rulle dem rundt og placere dem, hvor du har lyst.

Vejrbestandige solsenge med minimum vedligeholdelse

I vores sortiment finder flere forskellige solsenge og solvogne. Du finder et bredt udvalg af designmøbler til den moderne indretning i uderummet. Alle de forskellige solvogne har et justerbart ryglæn, så du kan placeret det i den vinkel, der passer bedst til din ryg. Det giver dig mange muligheder lige fra den helt flade solseng til en mere oprejst position. 

Køb solvogne online hos Johannesfog.dk

Køb din nye solvogn online her på webshoppen. Her får du moderne modeller til tagterrassen, altanen og haven. Vores modeller holder sig pæne i lang tid, da de er velegnede til de danske vejr- og klimapåvirkninger. Du er altid velkommen til at kigge videre her på shoppen eller til at komme forbi Bolig & Designhuset og se vores store og spændende udvalg. 

Brands

Er du på jagt efter en solvogn fra et bestemt brand, kan de se mere her:

Cane-Line

Fog havemøbler

Skagerak/Trip Trap