Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Sofaer

Se vores store udvalg af havesofaer

I Bolig & Designhuset hos Johannes Fog, finder du et stort udvalg af lækre kvalitetsmøbler til haven og terrassen. Vi sætter en ære i at have et bredt sortiment i den højeste kvalitet til en god pris. Du får altid en høj service hvad enten du handler online eller i en af vores butikker. Vores brede sortiment omfatter mange forskellige havesofaer fra eksklusive brands som Cane-Line og Skagerak (Trip Trap) samt vores eget brand Fog havemøbler. Du finder et meget varieret udvalg af små og store modeller i denne kategori. Vælg i mellem havesofaer i polyrattan, stål eller teaktræ. Når du køber havesofaer hos os, får du altid kvalitet for pengene.

Dansk design i høj kvalitet

Er du på udkig efter havesofaer i den lækreste kvalitet og med mange anvendelsesmuligheder, så kig nærmere på vores eksklusive brand Cane-line. De producerer dansk designede produkter, der er særdeles velegnede til de danske vejrforhold. Med Cane-line får du uanede muligheder for at få lige netop de havemøbler, der passer til din have. Kvaliteten er i top og der er altid fokus på høj komfort ved anvendelse. Udvalget er stort og kan kombineres på kryds og tværs, som det passer dig. Vi forhandler også det danske Skagerak (Trip Trap), der leverer klassisk dansk design i flotte naturmaterialer og altid en eksklusiv kvalitet. Begge brands leverer flot og æstetisk design, der tager sig flot ud fra alle vinkler.

Vejrbestandige havesofaer med minimum vedligeholdelse

I vores sortiment finder du både små, store, høje og lave havesofaer. Vores udvalg spænder over 2-personers, 2,5 personers og 3 personers havesofaer, loungesofaer, daybeds eller måske en hængesofa. Du kan også købe fodskamler, der passer til, så du kan få fødderne op. Der er altid masser af muligheder, når du shopper havesofaer hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie. Cane-line sætter helt nye standarder for udendørsmøbler. Udover det stilmæssige elegante design, har du formået at skabe en høj praktisk værdi med deres produkter. Behagelige møbler med sofahynder, der har den specielle Cane-Line Tex overflade. Det betyder, at havehynderne er yderst vejrbestandige. Du kan vælge varianter, der er både vand- og pletafvisende, samt modstandsdygtige over for UV stråler. Det gør dem praktiske, når det regner. Du kan bare stille dem på højkant.

Køb havesofa online hos Johannesfog.dk

Køb din nye havesofa online her på webshoppen. Her får du moderne modeller til tagterrassen, altanen og haven. Vores modeller er utrolig velegnede til de danske vejr- og klimapåvirkninger, og de holder sig pæne i lang tid. Kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores store og spændende udvalg. Køber du online på shoppen her sørger vi for levering lige til døren.