Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Liggestole

Se vores brede udvalg af liggestole

Hos Johannes Fog finder du altid et bredt udvalg af liggestole fra populære brands som Fatboy, Fiam, Lafuma og Skagerak (Trip Trap) samt vores eget brand Fog havemøbler. Du kan købe liggestole i materialer som nylon, teaktræ og aluminium. Vi stræber altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Derfor kan vores kunder altid forvente den samme gode service og rådgivning online som i vores butikker, når de handler hos os.

Gør hverdagen nemmere

Har du en terrasse, en have eller en hyggelig gård, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af liggestole. Vi har et bredt sortiment i forskellige materialer, der med garanti vil give dig en god komfort. Med den kan du indrette din have eller din terrasse efter dine ønsker. Der er forskellige typer stole - du finder et stort udvalg lige her i vores webshop og i vores butikker. Der er nemlig altid masser af muligheder, når du shopper liggestole hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange populære brands

Hos os finder du et stort udvalg af liggestole fra det populære brand Skarerak (Trip Trap), der forbliver smukke og funktionelle i mange år. De har fokus på bæredygtighed samt det æstetiske produkt i høj kvalitet. Vi har desuden et stort udvalg af liggestole fra det eksklusive brand Fatboy. De startede med at lave store, behagelige sækkestole - i dag kan du ligeledes købe liggestole fra dem. Når du køber en fra Fatboy, får du et robust produkt, hvilket navnet Fatboy også antyder. De er stabile og kan få dig til at slappe helt af. Hos os finder du altid et stort udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb liggestol til haven online hos Johannesfog.dk

Når du leder efter en liggestol til haven eller terrassen, er valget af materiale ikke helt irrelevant. Derfor kan du hos os købe dem i forskellige materialer. Se f.eks. vores udvalg i teaktræ. Dette er et materiale, der er yderst velegnet til udendørs brug - det har nemlig et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle næsten al slags vejr og vind uden at lade sig påvirke. Det er som skabt til det danske vejr. Vil du beskytte det mod pletter, kan du overfladebehandle det en gang om året med enten olie eller sæbe. Køber du en i teaktræ, er du næsten fritaget for vedligehold.

Vi har ligeledes liggestole fra Fatboy i et lækkert nylon materiale, der gør oplevelsen mere komfortabel. Med en Fatboy kan du nemt og bekvemt placere dig hvor end, du har lyst. Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på liggestole

Ønsker du at være en af de første til at få de bedste tilbud på liggestole, vil vi klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi - med det samme den er trykt - fremsende den aktuelle tilbudsavis. Du kan til enhver tid finde den aktuelle tilbudsavis online.

Brands

Er du på jagt efter et bord i et bestemt brand, kan de se mere her:

Cane-Line

Fiam

Fog havemøbler

Lafuma

Skagerak/Trip Trap