Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Hyndebokse

Se vores store udvalg af hyndebokse

Står du og mangler en flot og praktisk hyndeboks, som du kan gemme havehynderne væk i, når sommeren går på hæld? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Udforsk vores brede sortiment af hyndebokse og lad dig inspirere af de mange forskellige varianter. Det indeholder blandt andet det eksklusive brand Cane-Line samt vores eget populære brand Fog havemøbler. Udover, at du selvfølgelig skal overveje, hvilket brand du foretrækker, så skal du også overveje, hvilket materiale din hyndeboks skal være i. Vi har dem i mange forskellige materialer såsom flet, teaktræ og glasfiber, så der er rig mulighed for at finde en variant, som passer perfekt ind i din bolig og have. Hos Johannes Fog stræber vi efter altid at kunne levere den bedste kvalitet for pengene. Vi udvælger derfor nøje de modeller, som du finder her på siden. Så når du som kunde handler hos os, kan du forvente udelukkende at blive præsenteret for det bedste af det bedste. Når det er sagt, er det også vigtigt for os at fremhæve, at du altid kan forvente at få den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores udvalg eller har du svært ved at beslutte, hvilken boks du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige. 

Gør hverdagen nemmere med en praktisk hyndeboks

Er du en af dem, som nyder at bruge aftenen på terrassen efter en lang dag på jobbet? Så har du garanteret allerede investeret i et par gode havestole med dertilhørende velpolstrede hynder. Man skal jo kunne sidde godt inde såvel som ude i sommerhalvåret. I så fald er det vigtigt at have en god rummelig hyndeboks stående, hvori du hurtigt kan gemme hynderne væk, hvis det bliver nødvendigt – særligt taget det danske sommervejr i betragtning, hvor regn ikke er et sjældent syn. Med en hyndeboks er det muligt for dig at holde dine havehynder tørre og rene henover sommerperioden, samtidig med at du får et sted at opbevare dem i vinterperioden. Det er en yderst praktisk løsning, når terrassen skal ryddes op efter en lang dag i det fri. Vi har et bredt sortiment, der byder på forskellige materialer såsom flet, teaktræ og glasfiber. Vælger du en af de rummelige, kan du tilmed gemme børnenes legetøj og andre småting væk, hvis det roder i haven. Der er altid masser af muligheder, når du shopper hyndebokse hos os. De fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrie. Derudover er selve designet nøje udtænkt for at sikre, at de er lige så flotte, som de er praktiske. 

Hvilket materiale skal du vælge?

Når du står og skal vælge en hyndeboks til haven eller terrassen, er det ikke helt irrelevant hvilket materiale, du vælger. Derfor kan du altid finde mange forskellige materialer hos os. Vælger du at købe en hyndeboks i glasfiber, får du et materiale, der er let, ekstremt stærkt og robust. Det er af høj kvalitet og nærmest vedligeholdelsesfrit. Du kan også vælge at købe en i teaktræ. Teaktræ er et materiale, der er særdeles velegnet til udendørs brug. Det har både et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan derfor holde til næsten al slags vind og vejr uden at lade sig påvirke – perfekt til det danske vejr. Du kan beskytte dit teaktræ mod pletter ved at overfladebehandle det en gang om året med enten sæbe eller olie. Vælger du teaktræ, er du næsten fritaget for vedligehold. Find modeller i begge materialer her på hjemmesiden eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Vi forhandler alle de populære brands

Vil du have en hyndeboks i et næsten vedligeholdelsesfrit materiale, der forbliver smuk og funktionel i mange år? Så skal du købe en fra det populære brand Skagerak (Trip Trap). Deres fokus er bæredygtighed samt det æstetiske produkt i høj kvalitet. Vi har desuden Danmarks største udvalg af det eksklusive brand Cane-Line, der symboliserer dansk design i høj kvalitet med mindst mulig vedligeholdelse. Hos os finder du altid et stort udvalg af populære brands – søger du efter en hyndeboks i et bestemt brand, kan de se mere her: Cane-Lineog Fog havemøbler

Ønsker du at være den første, som ved besked, når vi skruer priserne ned på nogle af vores populære hyndebokse? Så kan vi klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her får du tilsendt den nyeste tilbudsavis i det øjeblik, den bliver trykt. Du har således rig mulighed for at holde øje med gode tilbud og blive beriget med ny inspiration til haven og meget andet. Er du typen, som sjældent åbner din mails, så fortvivl ej – du kan også altid finde vores tilbudsavis onlinepå vores hjemmeside.