Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Hyndebokse

Se vores store udvalg af hyndebokse

Udforsk vores brede sortiment af hyndebokse. Det indeholder det eksklusive brand Cane-Line samt vores eget populære brand Fog havemøbler. Ud over brand skal du også overveje hvilket materiale, din hyndeboks skal være i. Vi har dem i materialer som flet, teaktræ og glasfiber, og hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Når vores kunder handler hos os, kan de altid forvente at få den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker.

Gør hverdagen nemmere

Har du en terrasse med havemøbler, der bruger hynder, så kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores udvalg af hyndebokse. Med en hyndeboks kan du holde dine havehynder tørre og rene i sommerperioden. De er en praktisk løsning, når terrassen skal ryddes op efter en lang dag i det fri. Vi har et bredt sortiment, der byder på forskellige materialer såsom flet, teaktræ og glasfiber. Vælger du en af de rummelige, kan du tilmed gemme børnenes legetøj og andre småting væk, hvis der roder i haven. Der er altid masser af muligheder, når du shopper hyndebokse hos os. De fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler alle de populære brands

Vil du have en hyndeboks i et næsten vedligeholdelsesfrit materiale, der forbliver smuk og funktionel i mange år? Så skal du købe en fra det populære brand Skagerak (Trip Trap). Deres fokus er bæredygtighed samt det æstetiske produkt i høj kvalitet. Vi har desuden Danmarks største udvalg af det eksklusive brand Cane-Line, der symboliserer dansk design i høj kvalitet med mindst mulig vedligeholdelse. Hos os finder du altid et stort udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb hyndeboks i træ online hos Johannesfog.dk

Når du står og skal vælge en hyndeboks til haven eller terrassen, er det ikke helt irrelevant hvilket materiale, du vælger. Derfor kan du altid finder mange forskellige materialer hos os. Vælger du at købe en hyndeboks i glasfiber, får du et materiale, der er let, ekstremt stærkt og robust. Det er af høj kvalitet og nærmest vedligeholdelsesfrit. Du kan også vælge at købe en i teaktræ. Teaktræ er et materiale, der er særdeles velegnet til udendørs brug. Det har både et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan derfor holde til næsten al slags vind og vejr uden at lade sig påvirke - perfekt til det danske vejr. Du kan beskytte dit teaktræ mod pletter ved at overfladebehandle det en gang om året med enten sæbe eller olie. Vælger du teaktræ, er du næsten fritaget for vedligehold. Find modeller i begge materialer her på hjemmesiden eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på hyndebokse

Vær den første til at få de bedste tilbud på hyndebokse! Vi vil klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få fremsendt den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan også finde den online.

Brands

Søger du på en hyndeboks i et bestemt brand, kan de se mere her:

Cane-Line

Fog havemøbler