Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Borde

Se vores store udvalg af haveborde

Vores brede sortiment indeholder haveborde fra eksklusive brands som Cane-Line, Fermob og Skagerak (Trip Trap) samt vores eget brand Fog. Du kan købe haveborde i materialer som teaktræ, aintwood, aluminium og mange flere. Her hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan altid forvente den samme høje rådgivning og service online som i vores butikker, når de handler hos os.

Gør hverdagen nemmere

Har du en stor terrasse eller en hyggekrog i haven, kan du med fordel se lidt nærmere på vores haveborde. Du kan købe dem i forskellige materialer, som f.eks. teaktræ eller polyrattan. De fås både runde og firkantede, så du kan indrette din terrasse efter dine ønsker. Vi har ligeledes caféborde og altanborde, hvis det er en mindre del af din terrasse eller have, der mangler et bord. Du har altid masser af muligheder, når du shopper haveborde hos os. De får i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler alle de populære brands

Her hos os finder du Danmarks største udvalg af det eksklusive brand Cane-Line. Dette er et dansk design i høj kvalitet og med mindst mulig vedligeholdelse. Der fokus er på den gode konfort. Du finder desuden et stort udvalg af haveborde i teaktræk fra Skagerak (trip Trap) - de forbliver funktionelle og smukke i mange år. Fokus hos Skagerak er bæredygtighed samt det æstetiske produkt i høj kvalitet. Her hos Johannes Fog finder du et bredt udvalg af populære brands - kig videre og lad dig inspirere.

Køb haveborde online hos Johannesfog.dk

Når du søger et havebord til terrassen eller haven, er materialevalg ikke helt irrelevant. Derfor kan du købe dem i mange forskellige materialer hos os. Teaktræ er særdeles velegnet til udendørs brug, da det er formstabilt og har et naturligt indhold af olie. Det tåler både vind og vejr uden at blive påvirket - det er som skabt til det danske vejr. Ved at overfladebehandle dit bord med enten sæbe eller olie en gang om året, kan du beskytte det mod pletter. Med et havebord i teaktræk er du næsten fritaget for vedligehold.
Du kan desuden købe haveborde i polyrattan. Dette er et fantastisk holdbart og slidstærkt materiale, der egner sig perfekt til de danske somre og de skiftende vejr- og klimapåvirkninger. Det er et materiale, som næsten ingen vedligeholdelse kræver - og så holder det sig pænt i lang tid. Kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på haveborde i træ

Vil du være den først til at få de bedste tilbud på haveborde? Så vil vi klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi fremsende den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan altid finde den aktuelle tilbudsavis online.

Brands

Er du på jagt efter et bord i et bestemt brand, kan de se mere her:

Cane-Line

Fatboy

Fermob

Fog havemøbler

Nardi

Skagerak/Trip Trap