Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Bænke

Se vores store udvalg af havebænke

Valgmulighederne er flere, når du shopper havebænke hos os. Vores sortiment indeholder eksklusive brands som Cane-Line, Skagerak (Trip Trap) samt vores eget brand Fog havemøbler. Du kan købe havebænke i materialer som teaktræ og mahogni. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når de handler hos os.

Gør hverdagen nemmere

Har du en skøn have eller en hyggekrog, har vi en havebænk. Med den helt rigtige model kan du skabe en hyggelig stemning i haven. Du kan med fordel kigge lidt nærmere på vores sortiment, der byder på havebænke i forskellige materialer såsom teaktræ, cedertræ eller mahogni. De fås både korte, lange, brede og smalle, så du kan vælge netop den model, du kunne tænke dig. De fås ligeledes i både hvid og naturtræ. Der er altid masser af muligheder, når du shopper bænke til haven hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler alle de populære brands

Her hos os finder du Danmarks største udvalg af det eksklusive brand Cane-Line, der udstråler dansk design i høj kvalitet - og så er der mindst mulig vedligeholdelse. Cane-Line har desuden fokus på den gode komfort. Ud over Cane-Line har vi også et bredt sortiment af havebænke i teaktræ fra Skagerak (Trip Trap), der i mange år forbliver smukke og funktionelle. Deres fokus er bæredygtighed samt det æstetiske produkt i høj kvalitet. Hos Johannes Fog finder du et stort udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb havebænke online hos Johannesfog.dk

Når du søger en bænk til haven eller terrassen, er valget af materiale ikke helt irrelevant. Derfor har du muligheden for at købe dem i mange forskellige materialer hos os. Du kan f.eks. købe en i teaktræ. Teaktræ er et materiale, der er særdeles velegnet til udendørs brug - det er nemlig formstabilt og har et naturligt indhold af olie. Det kan holde til næsten al slags vind og vejr uden at lade sig påvirke - det er som skabt til dansk vejr. Beskyt det mod pletter ved at overfladebehandle det med enten sæbe eller olie en gang om året. Køber du en bænk i teaktræ, er du næsten fritaget for vedligehold.
Vi har desuden havebænke i mahogni, som er et hårdt og slidstærkt materiale med et flot udseende. Det er et materiale, som næsten ingen vedligeholdelse kræver - og så holder det sig pænt i lang tid. Find modeller i begge materialer her på hjemmesiden eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på havebænke i træ

Vil du være den første til at få de bedste tilbud på havebænke i træ, vil vi klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi fremsende den aktuelle tilbudsavis så snart, den er tryk - du kan også finde den online.

Brands

Ønsker du en havebænk i et bestemt brand, kan de se mere her:

Cane-Line

Fog havemøbler

Skagerak/Trip Trap