Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Fatboy

>

Hængekøje

Udendørs afslapning hos Johannes Fog

Hos Johannes Fog har vi et stort sortiment fra Fatboy, blandt andet de populære Fatboy-hængekøjer og sækkestole til både indendørs- og udendørs brug. Med de forskellige produkter fra det populære brand, kan du mixe og matche, som du har lyst til. Uanset, hvordan du kombinerer de forskellige modeller, så skaber det en lounge-stemning i din have. Du behøver endda ikke engang begrænse dig til at bruge produkterne i din have. Flere af dem er nemlig skabt til at tage med til en solrig badedag på stranden. De er også optimale, hvis du skal til en festival eller blot ønsker at tage på en lidt mere eksklusiv og stilet skovtur. Uanset, hvilket formål du ønsker at bruge dem til, kan du finde lige den model, du har brug for.

 

Stort udvalg af Fatboy-hængekøjer

Et af de mest populære produkter er hængekøjer fra Fatboy. Alle produkter fra det populære brand er skabt i den bedste kvalitet, så de kan tåle det danske sommervejr. Du kan derfor roligt slappe af i en Fatboy-hængekøje eller en sækkestol. De fås i flere forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den, der passer perfekt til dig. Hængekøjer fra Fatboy kan bruges både ude og inde, og de kan nemt samles sammen og fragtes rundt, hvor du ønsker. Fatboy-hængekøjen kommer både med stativ, og hvis vejret driller, kan du få et regncover, så du er sikker på at kunne nyde din hængekøje fra Fatboy i tør tilstand hver gang. Det er ikke kun dig selv, der kan slappe af i haven. Et andet populært produkt er desuden den såkaldte ’doggylounge” i bomuld, hvor din hund kan slappe af både ude og inde.

 

Andre produkter til den danske sommer

Selvom virksomheden er mest kendt for at lave hængekøjer og sækkestole, så har de faktisk et stort udvalg af andre produkter, der kan gøre det lidt sjovere og farverigt i din sommerhave. Vi har her nævne parasoller med mange forskellige designs, så du kan finde den, der falder i din smag. Når solen begynder at gå ned, kan du lyse op i haven med forskellige lamper. Der er både mere traditionelle lamper og mere havevenlige lamper som lanterner. Med alle produkter er du sikret at signalere en kreativ livsstil med farver, former og unikt design.  

 

Fatboy-hængekøjer og meget mere hos Johannes Fog

 

Kunne du godt bruge lidt ekstra kulør og sjov i din have? Så er du kommet til det rette sted. Hos Johannes Fog kan du få et stort udvalg af Fatboy-hængekøjer, sækkestole, parasoller og meget mere, så du kan sætte lidt mere kulør på den danske sommer i din have. Du er sikret godt design, holdbare materialer og fuld afslapning, så tag et kig på vores store udvalg. Du kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag. Har du spørgsmål til vores Fatboy-hængekøjer, sækkestole, parasoller eller andre af produkterne, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi kan altid hjælpe dig på rette vej til en fantastisk sommer i det danske solskinsvejr.