Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Lamper

FIND LAMPER TIL DIN BOLIG 

Lys er altafgørende for stemningen i et hvilket som helst rum. En bolig, der er godt indrettet, får lige det sidste med belysning, der løfter det samlede visuelle udtryk. Den perfekte belysning oplyser ikke kun dine rum i din bolig eller på din arbejdsplads. Den dekorerer også rummet – den lyser rummet op, både i bogstavelig og overført forstand. Hos Johannes Fog har vi et bredt udvalg inden for belysning for enhver smag og til ethvert slags rum og formål. Tag et kig rundt i vores udvalg af smukke, funktionelle og internationalt anerkendte designerlamper. Vores udvalg er både bredt og dybt, og du kan bl.a. finde spændende designløsninger inden for:

Lys er fuldstændig uundværligt, hvis du vil skabe en varm atmosfære, hygge og god stemning. Det gælder, uanset om det er på arbejde eller i dit hjem, at du mangler lys, der inviterer til afslapning, arbejde eller noget helt tredje. Med den rette belysning kan du sågar øge din livskvalitet – og du kan beskytte dine øjne ved at sørge for, at du ikke behøver at anstrenge øjnene i det helt rigtige lys. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor kreativ du kan være med belysning i dit hjem. Det kan skabe et unikt touch til din stue, dit køkken, og du kan skabe en helt personlig stil med det rette lys. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du finder den helt rigtige belysning, eller måske hvordan du skifter fra traditionelle pærer til de moderne og energibesparende LED-pærer, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine forespørgsler. 

FIND DESIGNERVARER FRA DE BEDSTE MÆRKER

Lamper i et hjem, på kontoret, i haven eller et helt fjerde sted har ikke kun det ene formål at lyse op. De kan have mange andre funktioner også ud over de praktiske, som at kaste lys over arbejdsbordet. Lamper kan også være dekorative. Du kan betragte belysning som et slags møbel i stuen, i køkkenet og så videre – et møbel, som giver rummet personlighed, og som er med til at definere på et helt overordnet plan, hvordan rummet tager sig ud i sin helhed. I vores store sortiment har vi taget højde for, at belysning kan have mange forskellige funktioner, og at du som kunde kan have mange og vidt forskellige behov for belysning. Lige meget hvordan du bor, lige meget hvilke rum du skal have belysning til, så har vi noget til dig. Og hvis du gør dig umage og får valgt de helt rigtige løsninger til dig, så kommer dine rum til at fremstå hyggelige, rolige, stemningsfulde, rustikke, industrielle, kontoragtige og meget, meget mere. Gennem belysningen kan du få brugerne i rummet til at føle sig enten afslappede eller måske motiveret til en ny dag på kontoret i de kolde og mørke vintermåneder? Lige meget hvad du leder efter, så kan det i høj grad betale sig at bruge god tid på at vælge den helt rigtige løsning for dig. Der er mange løsninger, og markedet for belysning kan være lidt af en jungle. Derfor er det vigtigt, at du ved, at du altid kan tage fat i os, hvis du har brug for rådgivning, vejledning, gode tips og råd, til når du skal på jagt efter nye løsninger inden for belysning.  

KØB ALLE SLAGS LAMPER TIL ALLE SLAGS FORMÅL ONLINE HOS JOHANNESFOG.DK

Hos Johannes Fog finder du alt inden for belysning. Vi står klar til at give dig faglig kompetent vejledning og råd, som hjælper dig på vej til at finde den helt rigtige løsning til dit hjem, til arbejdspladsen eller måske til haven. Uanset hvad du leder efter, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os kan du tage et kig rundt på vores store udvalg – og hold godt øje med alle de skarpe tilbud.

Leder du efter belysning, der understøtter den unikke stil, der er i dit hjem? Eller leder du måske efter belysning, der kan løfte din virksomheds visuelle udtryk, så du får en mere professionel profil? Uanset hvad du leder efter – tidløse designklassikere, rustikke og praktiske løsninger eller moderne minimalistisk eller industrielt design – så finder du det hos Johannes Fog. Med de rigtige former for belysning får du et eksklusivt og stilbevidst – og kvalitetsbevidst – udtryk i dine rum. Klik endelig rundt herinde på vores webshop for at se, om ikke der er nogle produkter i vores brede udvalg, der falder i din smag – og som passer til dine behov. Vil du vide mere om vores løsninger inden for lys, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

FIND INSPIRATION I VORES TILBUDSAVIS OG NYHEDSBREV

Kan du slet ikke få nok af belysning og produkter inden for dette varesortiment? Så forstår vi dig godt. Vi har det nemlig på samme måde. Der er nu ikke noget, der lyser op – både i bogstavelig og overført forstand – som rigtig godt og solidt belysningsdesign. Vi har altid haft et godt øje for design her hos Johannes Fog, og vi sætter altid en ære i at udvælge de bedste designervarer og i højeste kvalitet. Det er kerneværdier i vores virksomhed, og det er det, som vores kunder bliver gladest for. Vil du gerne holde dig opdateret, når vi får nye designervarer inden for belysning? Så er du mere end velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Gennem vores nyhedsbrev får du fingre i de gode tilbud, designinspiration fra de allerbedste mærker og tips og gode råd. Vores nyhedsbrev er den perfekte platform – det perfekte sted at starte – hvis du godt kan lide design, og hvis du gerne vil indrette dit hjem med lækre designervarer. Her bliver det nemlig nemt for dig at kaste dig ud i at indrette din bolig, dit kontor eller noget helt tredje med stil, kvalitet, design og originalitet. Du vil få nyhedsbrevet, så snart vores tilbudsavis er klar ”til trykken” – derfor får du de gode tilbud som en af de første, og du kan godt se frem til alle de lækre designvarer, vi sender din vej. 

Vil du gerne have alle de gode tilbud, inspiration til design og meget mere, men har du ikke lyst til at modtage dem på mail? Det er helt forståeligt, og vi har en løsning til dig. Du kan nemlig gå ind og kigge på vores online tilbudsavis. Herinde finder du de samme nyheder, de samme spændende designervarer og lange baner af inspiration til hjem, arbejdsplads og meget mere. Det smarte ved vores online avis er, at du kan gå ind og bladre rundt, lige når det passer dig. Det er din måde at jagte tilbuddene som en af de første.

VI HJÆLPER DIG VIDERE HERFRA

Hos Johannes Fog forhandler vi kun belysning af allerhøjeste kvalitet fra de bedste producenter. Vi har en mission, og det er at introducere vores kunder til et fuldstændig fantastisk univers af belysning. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvide og optimere vores sortiment, så det er helt unikt, og så det byder på den højeste kvalitet. Alle vores medarbejdere arbejder hver evig eneste dag på at yde dig den bedste service og præsentere det bedste af det bedste fra belysningsmærker fra både ind- og udland. Det gør vi, fordi vores mål er, at du skal kunne finde lige præcis det, du står og mangler, hos os og i vores brede sortiment. Med det rette lys får du sat de helt rette rammer for, hvordan et rum skal bruges – til arbejde, til fornøjelse, til ro og afslapning eller noget helt andet. Du skal bare gøre dig overvejelser om, hvilken stil du gerne vil have i dit rum, og så hjælper vi dig herefter med at finde den perfekte løsning inden for belysning, der passer til dine ønsker. Skal det være klassisk, elegant, minimalistisk, rustikt, moderne eller måske innovativt? Lige meget hvad du leder efter, finder du det hos os. Er det til hjemmet, til kontoret, til kantinen, til receptionen? Det er en smal sag – tag et kig i vores brede udvalg, og se, om der er noget, der falder i din smag. Vi finder en løsning til dig, der opfylder dine behov, og som samtidig understøtter det formål og den funktion, som rummet har, hvor belysningen skal komme fra.

Sidder du tilbage med spørgsmål til nogle af vores modeller eller vores sortiment? Eller har du svært ved at finde ud af, hvilken løsning der er ideel for dig? Hvis du har brug for hjælp, råd, vejledning, eller hvis du har andre forespørgsler, så er du mere end velkommen til at kontakte os hos Johannes Fog. Der er flere måder, du kan få fat i os på. Du kan tage kontakt over telefonen på 45 87 10 01, hvor vores imødekommende og kompetente medarbejdere vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig godt på vej. Du kan også komme ud og besøge os i en af vores fysiske butikker. Herude kan du se, hvordan designervarerne tager sig ud ”i levende live”, og du kan se, hvordan de ser ud helt tæt på og i sammenhæng med andre produkter.