Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Le Klint Carronade - lampeserie af høj kvalitet

Leder du efter lamper, der både er maskuline og har masser af elegance? Så skal du se lidt nærmere på vores udvalg af Le Klint Carronade lamper online her hos Fog Bolig & Designhus. Maskulinitet og elegance er netop med til at karakterisere Le Klint Carronade lamperne, og de egner sig fantastisk godt i alle former for rum. Du kan eksempelvis hænge dem op over dit køkkenbord til at lyse alle dine måltider op med unikt lysfald. Du kan også hænge dem i gangen til at oplyse dine vægge, hvor du har dine yndlingsmalerier til at hænge og pryde gangen. Det kan være, du mangler lys i stuen og stuebordet eller i hjørnet for at skabe den helt rette stemning. Der er masser af muligheder, når du køber Le Klint Carronade lamper her hos os. De er smarte og effektive for dit hjem og kan også bruges til arbejdsbrug på kontoret.  

Resultatet af en sjov idé med at forene kanoner og lys

Det er ikke blot en lampe, der er designet med et funktionelt formål. Selve designeren bag Le Klint Carronade lamperne er selveste Markus Johansson. Han står for dette markante design, der egentlig er resultatet af en sjov idé med at forene kanoner og lys. Markus Johansson er møbel- og produktdesigner og uddannet på Skolen for Design og Håndværk i Göteborg i 2011. I hans tegnestue i centrum af Götebord arbejder han med udvikling og design inden for flere områder: belysning, grafisk design, produkt- og møbeldesign samt indretning. I dag arbejder han måde med svenske og internationale designvirksomheder. Le Klint Carronade lamperne var hans første produkter hos virksomheden, og den er udviklet som en komplet lampeserie oprindeligt baseret på idéen om, at en bordlampe kan være udformet som en lille kanon med et helt unikt lys i. Dermed har han på en og samme tid arbejdet med et markant design, der både er udfordrende og legesygt. Du finder et stort udvalg af disse flotte Le Klint Carronade lamper lige her på siden.

Flot og effektfuld belysning på alle tider af døgnet

Resultatet af denne legesyge idé af Markus Johansson blev en hel lampekollektion. Den blev lanceret i fire varianter: spotpendel, bord-/væglampe, en høj stander samt en multifunktionel gulv-/læselampe. Når du køber en Le Klint Carronade lampe, får du en lampe, der både fungerer perfekt alene såvel som i en klynge af flere. Det kan eksempelvis lade sig gøre med pendlen, der skaber flot og effektfuld belysning i dit hjem på alle tider af døgnet. Matsort lakeret stål er selve hovedmaterialet i lamperne i Le Klint Carronade-serien, og de har fine messingdetaljer samt en bøjle i olieret amerikansk valnød som prikken over i’et på et fantastisk inspirerende design. I starten var det ikke meningen, at der skulle laves flere typer af lamper inden for Le Klint Carronade-serien men blot en bordlampe. I dag er det en komplet lampeserie, som vi i Fog Bolig & Designhus er meget glade for blev til. Vil du vide mere om Le Klint Carronade lamperne, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig.

Køb Le Klint Carronade lamper online hos Fog Bolig & Designhus

Når du køber Le Klint Carronade lamper, får du altid lamper, der har et tidsløst design, og som passer flot ind i ethvert hjem. Både Le Klint Carronade lamperne samt virksomhedens andre produkter er baserede på traditioner, og samtidigt forsøger virksomheden at udvikle lamper, som følger de nyeste teknologisk fremskridt. Dermed formår de altid at udvikle produkter, som kombinerer nyt med traditionsrigt design. I Fog Bolig & Designhus kan vi ikke andet end blive fascinerede af dette fortryllende univers af lamper, og derfor sørger vi for løbende at udvide vores sortiment af flere forskellige typer lamper fra Le Klint Carronade-serien. Kig lidt videre her på hjemmesiden og se, om du falder lige så meget for lamperne, som vi har gjort.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for gode råd og vejledning til køb af Le Klint Carronade lamper.