Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Louis Poulsen

Designerlamper fra Louis Poulsen i høj kvalitet

Vil du have flotte, betagende og velproducerede designerlamper, får du dem ikke andre steder end fra Louis Poulsen. Hos dette brand er skønhed og funktionalitet i højsædet. De startede tilbage i 1874, og det gør dem til en af de ældste danske designervirksomheder. Desuden er det en af de få, der stadig eksisterer i dag på trods af, at det er over 100 år siden, at de startede. Shopper du lamper fra Louis Poulsen, er du altid garanteret et stort udvalg af de lækreste lamper. Her er du sikker på at få tilfredsstillet dit behov for flot design og funktionalitet, og vi er næsten sikre på, at du finder lige netop den model, du står og leder efter. Vi har nemlig noget for enhver smag, både når det kommer til Louis Poulsen bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper, og du får dem i mange forskellige stilarter og designs. Vi har endvidere alle de klassiske modeller som PH 5 og PH 50 og Koglen Derfor kan du bare lade dig rive med og inspirere af de mange smukke lamper fra Louis Poulsen her hos Fog Bolig & Designhus.

En passion for håndværk til at frembringe lys af høj kvalitet

Louis Poulsen er rodfæstet i den skandinaviske designtradition. Her følger form funktion, og deres produkters funktion og design er netop skræddersyet, så det afspejler og understøtter det naturlige lys’ rytme. Alle detaljer i designet har hver sit formål, og hver design starter og slutter med lys. Hos Louis Poulsen tror man på en passion for håndværk, der er med til at frembringe lys af høj kvalitet samt produkter, som ikke kun er skønne at se på, men som også formår at skabe et skønt lys. Virksomheden har et tæt samarbejde med blandt andet Poul Henningsen, som i 1924 skabte sin banebrydende Paris-lampe for Louis Poulsen. Hele måden Louis Poulsen designer på, kan netop spores tilbage til Poul Henningsens syn på dualiteterne inden for lys og design. De samarbejder desuden med andre designere og arkitekter som Arne Jacobsen, Øivind Slaato, Verner Panton, Oki Sato, Alfred Homann, Louise Campbell og andre talenter. Med dem har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af dekorativ og arkitektonisk belysning.

Hver eneste overflade bliver bestemt og defineret ud fra lysets kvalitet

Louis Poulsen har som formål at skabe en attraktiv atmosfære, som påvirker både mennesker og steder positivt. Det er Poul Henningsens treskærmssystem og hans syn, som Louis Poulsen bruger som udgangspunkt for deres designs. En del af formålet er ligeledes at forme lyset og ikke at designe lamper. De ønsker at oplyse det tætte mørke fra den skandinaviske vinter med det bløde lys fra den skandinaviske sommer, og selve formen på deres produkter er ikke for formens skyld men på grund af lyset, som selve formen giver. Hver eneste kurve og overflade bliver altså bestemt og defineret ud fra kvaliteten af lyset. For at skabe produkter der er en fryd for øjet, tager Louis Poulsen også udgangspunkt i æstetikken. Deres lamper skal være smukke uanset, om de er tændte eller slukkede. Materialerne, som Louis Poulsen bruger, er selve legemliggørelsen af deres designfilosofi. De er med til at reflektere og afsløre, eksponere og absorbere. Deres kvalitet er ligeledes med til at påvirke selve kvaliteten af den oplevelse, som lamperne skaber. En del af det overordnede formål er altså at skabe en atmosfære, der får det bedste frem i både steder og mennesker, og her fokuserer de på at finde den rette balance mellem komfort og funktion. Louis Poulsen ønsker at skabe det perfekte fundament for en behagelig og attraktiv atmosfære.

Nogle af markedets smukkeste lamper og belysningsmuligheder

Det er intet mindre end en lang og stolt historie, som ligger bag Louis Poulsen som designvirksomhed, når det kommer til design af belysning til både private og erhverv. Over hele verden har virksomheden altid være kendte og anerkendte for deres produktion af nogle af markedets smukkeste lamper og belysningsmuligheder. Det hele startede, da Poul Henningsen blev tildelt den første guldmedalje i 1925 til en international udstilling af dekorativ kunst i Paris for sit banebrydende design. For Louis Poulsen er denne anerkendelse dog ikke nogen overraskelse men heller ingen selvfølge. Det skyldes nemlig deres samarbejde med nogle af de bedste og mest talentfulde designere og arkitekter. Med deres bidrag er Louis Poulsen blevet til et brand, der forbindes med skønne designs og kvalitet. Derudover har de kastet glans over udvalget af Louis Poulsen lamper med deres enestående evner som lys- og stemningsskabere samt deres genialiteter.

En særlig udnyttelse af lyset definerer virksomheden

Målet for Louis Poulsen er at udvikle lamper med en lang designmæssig og teknisk levetid. Derfor er det vigtigt, at denne gennemgående kvalitet fungerer som produkternes tidløshed, og den skal sikre, at lamperne kan tilpasses til både nyere og ældre arkitektur. Belysningen fra en Louis Poulsen lampe skal ligeledes altid være behagelig. Den må ikke blænde men i stedet præsentere et jævnt og behageligt lys. Det er netop denne særlige udnyttelse af lyset, som er med til at definere Louis Poulsen lamper. Hemmeligheden bag er, at virksomheden studerede lyset og hvordan, man bedst kunne udnytte det i opholdsrum og stuer rundt om i Danmark. Her kom de frem til, at et helt skrivebord kunne lyses op uden problemer af en mindre bordlampe, hvor en stue og nærmest resten af rummet kunne lyses op med en almindelige stuelampe – blot med varm luft. I den situation er det ikke helt ligegyldig hvilken pære, man bruger. Den skal nemlig have den rigtige størrelse og en passende udledning, fordi det er en Louis Poulsen-lampe. Der er stor risiko for, at din designerlampe ikke kommer til sin ret, når du udnytter den, hvis du køber en forkert og billig pære.

En investering i hjemmet og dit liv, du kan få glæde af i mange år

Gennem de seneste år har Louis Poulsen haft stor succes med på den ene side at bibeholde deres eksisterende position, og samtidig har de formået at udvide med nye og banebrydende lampedesigns. Det seneste skud på stammen er den organiske og farverige Collage-lampe, som Louis Poulsen i samarbejde med den unge visionære designer, Louise Campbell, har skabt med stor succes, og før den var nyheden den lige så nyskabende Enigma pendellampe, som er tegnet af japanske Shoichi Uchiyama. Udover at du får den smukkeste lampe, hvis du vælger at købe den fra Louis Poulsen, da får du også de bedste materialer. Louis Poulsen producerer i robuste materialer som stål, kobber og lakeret aluminium, og dermed får du et tidløst design, der holder i lang tid. Derfor er det en investering i hjemmet og dit liv, som du kan få glæde af i mange år, hvis du køber lamper fra Louis Poulsen. Kunne du godt tænke dig ekstra blikfang i boligen, kan du med fordel se lidt nærmere på deres smukke og unikke pendler fra lampeserien ved navn ’CIRQUE’. Denne serie er skabt med inspiration fra Tivoli i København, og dette kan tydeligt ses i det legende design, der minder en om fest, farver og karruseller. Disse lamper er med til at skabe kant til din bolig, og den vil uden tvivl blive dit nye yndlings statementinteriør.

Køb designerlamper fra Louis Poulsen hos Fog Bolig & Designhus

Vil du gerne have en lampe, der understøtter din personlige stil, og som giver dig et fantastisk touch til din bolig, er det en Louis Poulsen lampe, du skal vælge Her får du ligeledes en tidløs klassiker, der giver et stilbevist udtryk til dit hjem. Klik lidt rundt på vores hjemmeside og se vores store udvalg af de smukke designerlamper fra Louis Poulsen. Vil du vide mere om dette brand, er du også velkommen til at kontakte os hos Fog Bolig & Designhus. Vores dygtige personale sidder klar til at besvare dine spørgsmål.