Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Le Klint

>

Gulvlamper

LE KLINT GULVLAMPER – STORT OG BREDT SORTIMENT HOS OS

Når man sidder i læsestolen eller sofaen i stuen, er det rart med et godt lys, så man kan læse en bog eller blot have hyggebelysning. Det er dog ikke altid, at man vælger at investere i en gulvlampe udelukkende grundet et praktisk og funktionelt behov for belysning. De er nemlig yderst dekorative og sætter prikken over i’et i den moderne indretning. Er du på udkig efter en gulvlampe i et flot design, som på samme tid er funktionel, så kan vi anbefale dig at se lidt nærmere på vores udvalg af LE KLINT gulvlamper.

De er populære til kontoret, hvor de bidrager med et klart lys til hverdagens travlhed. Deres gulvlamper kan fås med forskellige finish fra sort og metallic til messing. Dermed har du altid mulighed for at finde en lampe, der passer til din indretning i kontoret eller stuen. I Fog Bolig & Designhus har vi samlet et stort og bredt sortiment af gulvlamper i forskellige modeller, som imødekommer ethvert behov. Man kan desuden justere højden op og ned på mange af dem, så de kan tilpasses efter din situation og placering i hjemmet. 

 

KLASSISKE STANDERLAMPER TIL ALLE OG ENHVER

Brandet er blevet populært, og man ser ofte LE KLINT gulvlamper rundt omkring i receptioner, på museer, på kontorerne hos landets ministre, i Tv-serier og Go’ Morgen-programmer. Desuden findes de også i et hav af private hjem. Kort fortalt: deres gulvlamper er for alle og enhver, da de er meget klassiske. LE KLINT gulvlamper giver dig altid et godt og brugbart lys, og så fungerer de som en vigtig og central del af selve indretningen. Hos Fog Bolig & Designhus synes vi, at LE KLINT har en smuk samling af gulvlamper og her er du altid sikret den højeste kvalitet. 

Brandet byder på et stort udvalg af lamper. En af de ældste og mest solgte gulvlamper er 368, og det er uden tvivl den mest populære gulvlampe fra denne designvirksomhed. En af de nyere er LE KLINT gulvlampen 320 Snowdrop, hvor Cache er en af deres første gulvlamper. Deres nyeste og utrolig populære LE KLINT gulvlampe Carronade minder slet ikke om, hvad de har lavet før, men når det er sagt, er det en ufattelig lækker lampe af højeste kvalitet, som kan fås i 2 forskellige størrelser og farver.

HØJ FUNKTIONALITET OG KVALITET MED ET FANTASTISK LYS

Vil du skabe lys og hyggestemning i stuen, værelset eller på kontoret, og vil du samtidig have et meget dekorativt og næsten skulpturelt designelement, der viser din individuelle stil, er det LE KLINT gulvlamper, du skal se lidt nærmere på. Her får du lamper med høj funktionalitet og kvalitet, som giver dig et fantastisk lys. Du kan enten få et direkte læselys eksempelvis i sofaen eller lænestolen, som gør det nemmere at læse en bog, avisen eller noget helt tredje. Du kan også bruge dem til at sprede hygge med et mere indirekte lys. Der er masser af muligheder, når det kommer til LE KLINT gulvlamper. Vi i Fog Bolig & Designhus har samlet et bredt udvalg og står klar til at hjælpe dig med at finde netop den gulvlampe, du står og mangler. Der findes ingen grænser for hvilke former, størrelser og farver, de findes i, så det er blot at lade fantasien få frit løb og finde netop den lampe, der falder i din smag. 

Som en af de få moderne virksomheder foregår produktionen stadigvæk i Danmark, og deres danske rødder og kvalitetskrav smitter tydeligt af på deres produkter. De har ældgamle traditioner for det gode håndværk. Ved produktionen af LE KLINT gulvlamper anvendes de populære foldepiger. De er nemlig kendt for den helt specielle foldeteknik, som tager op til flere år at mestre på korrekt vis. Ingeniører har forsøgt at genskabe kunsten uden brug af håndkræft, men det har altså ikke været muligt at udføre teknikken på niveau med foldepigerne. Denne teknik anvendes derfor stadigvæk i produktionen, hvor den udvikles og bruges på nye måder. LE KLINT har eksisteret siden 1900-tallet, men det var først i 1943, at LE KLINT blev til dem, vi kender i dag. Her gjorde virksomheden nemlig sig selv til en reel forretning, og på deres skærme blev der tilføjet den ikoniske gribekrave som en ekstra detalje.

FORNYELSE AF DET GAMLE DNA

I dag er de en moderne produktionsvirksomhed, men de er stadigvæk kendetegnet af deres lange historie. De har absolut formået at holde fast i deres gamle traditioner for det gode håndværk, hvilket klart skinner igennem i LE KLINT gulvlamperne. Alligevel fornyer de deres virksomhed og produkter, og de bliver ved med at udvikle nye spændende kollektioner. I dag har de formået at kombinere deres klassiske sortiment med modeller som blandt andet pendlerne 101, 47, 105, 163 og 172 med nye og moderne modeller som Swirl-serien, Caché-serien og ikke mindst Carronade-serien. Fordi de både har klassikere, men også nye og moderne lamper, er LE KLINT et utrolig attraktivt lampemærke, hvor du altid får design og kvalitet helt i top. Du kan derfor købe LE KLINT standerlamper uden tøven hos os.

I designprocessen er dygtige designere blevet involveret gennem hele det 20. århundrede. De har alle været med til at sætte deres personlige præg på, hvordan en lampe skal se ud. Gennem tiden har omkring 30 forskellige mennesker været en del af udviklingen af lamperne. Kaare Klint, som var en af de første designere, der satte sit aftryk på lampen. Kaare Klints enorme talent har derfor haft stor effekt på LE KLINT. ”Frugtlygten” og ”Kiplampen”, som han skabte omkring firmaets opstart er stadig blandt de bedst solgte lamper. Designer Christian Troels, har skabt den nyeste serie, PLIVERRE, som bygger videre på de velkendte plisseringer, men der anvendes et helt nyt materiale, nemlig opalglas. Listen er lang over de mange indflydelsesrige designere, som har været med til at gøre dette brand til, hvad det er i dag. 

 

SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE LAMPE FOR DIG 

Der er så mange LE KLINT standerlampe at vælge imellem, at det kan være svært at træffe en beslutning, der er helt rigtig for dig. Det er først og fremmest væsentligt, at du får klarlagt dine behov for belysning i dine rum. Er det en gulvlampe, der skal skabe hyggebelysning, eller har du brug for et funktionelt og kraftigt lys? Belysningen har nemlig stor betydning for, om du udnytter rummet optimalt. Et rum skal heller ikke have lige meget lys over det hele, så bliver det kedeligt og mangler de personlige træk, der gør rummet unikt. Lyset skal være kraftigst dér, hvor der er mest brug for det, og andre steder kan det være betydeligt svagere, for at skabe en effekt i rummet. 

Du skal desuden tage højde for design, så din lampe også passer til dit valg af indretning og din personlige stil. Det fortryllende ved LE KLINT er heldigvis, at deres lamper passer ind i langt de fleste hjem. Nogle af deres modeller er dog mere nytænkende og moderne. Her ses tydeligt et mere legesygt design, hvor der eksperimenteres med nye materialer såsom læder og træ eller helt nye arkitektoniske former. Er dette den stil, der passer ind i dit hjem, så kan du eksempelvis gå efter Carronade eller ARC-serien. I kontrast til det meget moderne udtryk, designer de også gulvlamper, der er karakteriseret ved et klassisk udtryk, som er knap så modigt. Derimod har de skabt et tidløst design, som du ikke sådan lige bliver træt af. Er det den type lampe, du er på udkig efter, så kan du vælge den klassiske 368 eller 349 model. Hvad end du er til den ene eller anden stil, så finder du med garanti noget, der matcher din smag.

 

KØB LE KLINT GULVLAMPER ONLINE HOS FOG BOLIG & DESIGNHUS

Ved at vælge LE KLINT får du en lampe, der er praktisk og elegant. Du kan kombinere den med en anden lampe fra LE KLINT eller lade den stå for sig selv, hvor den uden tvivl også vil tage sig ud fra sin bedste side. De fås i flere forskellige materialer, så du kan matche den rigtige LE KLINT gulvlampe med din stil og indretning. Du vil med garanti ikke fortryde, at du lukker denne æstetiske lampe ind i dit hjem, og derfor kan vi trygt anbefale dig at investere i brandet. Vil du vide mere om vores udvalg af LE KLINT lamper, er du velkommen til at kontakte os i Fog Bolig & Designhus. Du er også velkommen til at kigge lidt videre her på vores hjemmeside. Måske falder du over nogle lamper, du godt kunne tænke dig. 

Hvis du ønsker at holde dig opdateret med gode tilbud og nyheder på smukke lamper og andet til den moderne indretning. Så anbefaler vi dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan også altid holde dig orienteret ved at læse vores tilbudsavis. Her får du altid de bedste tilbud og tips om de nyeste tendenser inden for indretning og design.