Find Fog

Glæd dig til det nye Fog på Firskovvej

Der arbejdes på højtryk, på at færddiggøre Fogs nye multihus på Firskovvej 20 i Lyngby. Her bliver det tidligere Fog Bolig & Designhus repræsenteret med et mindre, men nøje udvalgt sortiment, så vi stadig kan tilbyde eksklusiv kvalitet til hus og have. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hero Mobile

Praktiske detaljer i forbindelse med flytning af Fog Bolig & Designhus

På grund af lagerflytning ekspederes bestillinger på varer fra Fog Bolig & Designhus fra et fjernlager.

Ved bestilling til afhentning, skal der påregnes ekspeditionstid - typisk vil varen kunne afhentes den følgende hverdag i forhold til det beregnede afhentningstidspunkt, som kan ses på produktsiden.

NB! Vi sender en SMS, når varen står klar til dig.

Nyt multifunktionshus på Firskovvej 20 i Lyngby

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen i vores nybyggede multifunktionshus på Firskovvej 20 i Lyngby i løbet af 2023.

Multifunktionshuset, der er i seks etager, kommer til at rumme den nuværende trælastforretning, en stor del af Bolig & Designhuset samt Fogs administration. Det tidligere Fog Bolig & Designhus bliver repræsenteret med et mindre, men nøje udvalgt sortiment, så vi stadig kan tilbyde eksklusiv kvalitet til hus og have. Ud over dette vil bygningen også huse et testcenter, hvor nyt udstyr kan prøves, et auditorium med plads til 300 personer, et produktionskøkken, et caféområde, en uddannelsesinstitution og ikke mindst 55 kollegieboliger.

Byggeriet omfatter også et parkeringshus med gratis parkering for kunder.

Multifunktionshuset vil således have en konstant puls, hvor Fogs over 100-årige historie mødes med moderne professionelle håndværkere og kvalitetsbevidste forbrugere, der sætter pris på service og rådgivning, og rækker ud mod fremtiden gennem interaktionen med Cphbusiness og de mange kollegieboliger.