Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveudstyr

>

Postkasser

Se vores brede udvalg af postkasser

Hos Johannes Fog finder du et bredt sortiment af postkasser fra populære brands som Allux og Lampas. Når du køber din postkasse hos os, får du altid et produkt i den bedste kvalitet for pengene. Vi yder den bedste service online samt i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler en postkasse til dit hjem.

Beskyt din post på den bedste måde

Vil du give dine gæster et godt indtryk af dit hus, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Vi lover ikke, at rudekuverterne stopper med at komme - vi lover dog, at din post vil være beskyttet. Vælg en postkasse fra vores sortiment, og du får et produkt med fokus på kvalitet og design. Her finder du forskellige modeller alt efter, hvad du har behov for. Du kan vælge imellem eksklusive, praktiske, smukke og ikke mindst postkasser til gode priser. Når du køber en postkasse hos os, får du altid kvalitet for pengene. Desuden er vores produkter næsten vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

I dag har funktionalitet og design fået en større betydning ved postkasser. En postkasse skal passe til haven og huset. De er desuden blevet mere synlige efter, at det er blevet et lovkrav, at de skal stå i skel mod en offentlig vej. Vi forhandler postkasser fra to brands, Allux og Veksø. Allus er en dansk drivhusproducent, der ejes af Juliana. De producerer postkasser og postkassesystemer til både private og firmaer. Deres postkasser har et flot og funktionelt design. Du kan desuden købe en postkasse fra Veksø, hvis mest kendte design er Lampas. Designet på denne postkasse er tegnet af Friis & Moltke. Du finder altid et stort udvalg hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb postkasse online hos Johannesfog.dk

Der er mange ting, du skal tænke over, inden du køber din næste postkasse. Vi har et bredt udvalg hos Johannes Fog. Rummeligheden er desuden en af de ting, du skal tænke over, når du skal vælge en model. Modtager du eksempelvist meget post i form af reklamer, aviser og andet, er det vigtigt med en stor postkasse. Er du derimod typen, der modtager enkelte postkort eller intet, er en mindre postkasse bedre. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Vi har løbende tilbud på postkasser

Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på postkasser, kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du modtage den mest aktuelle tilbudsavis. Du finder den ligeledes online.