Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveudstyr

>

Postkasser

SE VORES BREDE UDVALG AF POSTKASSER

Hos Johannes Fog finder du et bredt sortiment af postkasser fra populære brands. Selvom vi bruger dem knap så meget som førhen og sender det meste over e-mail, så er det stadigvæk en helt central del af dit hjem, som er svær at undvære. Den sikrer nemlig, at du modtager og beskytter dine breve. Er det efterhånden på tide at skifte den gamle ud, så tag et kig i vores udvalg, hvor vi har samlet både flotte, funktionelle og billige modeller. Når du handler hos os, yder vi altid den bedste service online samt i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler en postkasse til dit hjem.

BESKYT DIN POST PÅ DEN BEDSTE MÅDE

Postkassen er det første, dine gæster eller forbipasserende ser, når de møder dit hjem. Derfor er det også vigtigt, at du finder lige nøjagtigt den, der matcher dit hus på den bedst mulige måde. Det er en del af det, du viser udadtil, og med de valg, du træffer med hensyn til farve og form, så vil den blive en unik del af dit hjem, som fortæller noget om, hvem du er. Vil du give dine gæster et godt indtryk af dit hus, kan du med fordel overveje at købe en ny. Vi lover ikke, at rudekuverterne stopper med at komme – vi lover dog, at din post vil være beskyttet, og at du får alle dine julekort og postkort fra sydens sol. Vælg en model fra vores sortiment, og du får et produkt med fokus på kvalitet og design. Her finder du forskellige modeller alt efter, hvad du har behov for. Du kan vælge imellem eksklusive, praktiske, smukke og ikke mindst postkasser til gode priser. Når du køber produkter hos os, får du altid kvalitet for pengene. Desuden er alle vores produkter næsten vedligeholdelsesfrie.

HVILKEN MODEL SKAL JEG VÆLGE? 

Du skal træffe en beslutning om, hvorvidt du ønsker en der vækker opmærksomhed på villavejen. Eller om du mere er til den helt diskrete model, som ikke skiller sig ud fra mængden af hvide postkasser. Det er helt op til dig. Vi forhandler nemlig både den moderne kobbermodel, men også en diskret model. Engang betød design ikke meget, og de fleste lignede hinanden med en firkantet form, en kedelig farve og en klap til at putte brevene i. Men i dag opfylder de ikke kun dine praktiske behov. Vores udvalg omfatter derfor også dekorative postkasser, hvor design er i højsædet, som er med til at fremhæve de gode sider ved dit hjem. Den skal passe til haven og huset.

Vi forhandler også både store og små modeller, som matcher forskelligartede behov. Rummeligheden er derfor især en af de ting, du skal tænke over, når du skal vælge en model. Modtager du eksempelvis meget post i form af reklamer, aviser og andet, er det vigtigt, at den er stor. Er du derimod typen, der modtager enkelte postkort eller intet, er en mindre postkasse bedre. Desuden er der flere forskellige materialer at vælge imellem. Her skal du specielt være opmærksom på, at den skal stå ude hele året rundt, og at den også gerne må holde sig pæn i mange år. Du skal derfor gå efter et holdbart materiale, hvor du ikke behøver bruge tid på vedligeholdelse. De fleste postkasser blandt sortimentet er designet i stål eller aluminium, og vi har selvfølgelig sørget for at udvælge kvalitetsprodukter, der kan tåle både vind og vejr.  

HVORDAN SKAL DEN PLACERES? 

Den øgede betydning af designet, kan skyldes, at de er blevet mere synlige efter, at det er blevet et lovkrav, at de skal stå ud mod en offentlig vej. Den nye lovgivning har betydning for din bolig, da det nu er et krav, at den er placeret ved indgangen til din matrikel. Posten skal let kunne leveres, og det betyder, at du ikke må have den stående steder, hvor den er gemt væk i træer og buske. Den skal også helst have brevsprækken ud til vejen, så posten uden besvær kan betjene den fra forsædet i postbilen. Når den skal være mere lettilgængelig for postbuddet, så betyder det også, at den er lettere at få øje på for de forbipasserende. Flot design har således også fået større betydning, når du vælger, hvilken model der skal stå foran dit hjem og byde folk velkommen.

VI FORHANDLER MANGE AF DE POPULÆRE BRANDS

Vi forhandler bl.a. Allux, Veksø og Lampas. Allux er en dansk drivhusproducent, der ejes af Juliana. De producerer modeller til både private og firmaer i et flot og ikke mindst funktionelt design. Du kan desuden købe en model fra Veksø, hvis mest kendte design er Lampas. Designet er tegnet af Friis & Moltke. Deres produkter er moderne klassikere, der understøtter arkitekturen. Der er brugt slidstærke materialer, og kvaliteten er i højsædet i alle deres designs. Du finder altid et stort udvalg hos Johannes Fog. Så kig lidt videre og lad dig inspirere af vores sortiment.

KØB POSTKASSE ONLINE HOS JOHANNESFOG.DK

Der er mange ting, du skal tænke over, inden du køber din næste postkasse. Vi har et bredt udvalg hos Johannes Fog. Der er alt fra den klassiske til den moderne model, så der er med garanti noget for enhver smag. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste på markedet, hvor både kvaliteten og prisen er i top. Vores mission er også altid at tilbyde den bedste service. Så kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg af postkasser. Har du brug for hjælp, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på boligtilbehør, kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan også altid holde dig orienteret ved at læse vores tilbudsavis. Her får du altid de bedste tilbud og tips om de nyeste tendenser inden for indretning og design.