Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Vi har et stort udvalg af havehynder

Her hos Johannes Fog kan du altid finde et bredt udvalg af havehynder fra populære brands som Cane-Line, Fiam, Fatboy, Lafuma, Nardi, Skagerak (Trip Trap) og vores eget brand Fog havemøbler. Du kan købe havehynder i materialer som bomuld, polyester, akrylfiber og mange flere. Vi stræber altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Derfor kan vores kunder altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når de handler hos os.

Gør hverdagen nemmere

Har du et havemøbelsæt, en hængekøje, en bænk eller måske en liggestol, der trænger til lidt ekstra komfort? Så kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores udvalg af hynder til havemøbler. Vi har et bredt sortiment i forskellige materialer, der med garanti vil give dig en bedre komfort. Uanset om du er til en enkelt siddehynde eller de større havehynder, der også giver støtte til ryggen, finder du helt sikkert en, der dækker dit behov. Der er nemlig altid masser af muligheder, når du shopper hynder til havemøbler hos os. De fås i den bedste kvalitet og sikrer dig optimal komfort altid.

Vi forhandler mange af de populære brands

Du finder altid et stort udvalg af hynder til havemøbler fra det eksklusive brand Fiam, hvis filosofi er at designe og producere havemøbler i høj kvalitet med høj komfort. Alle deres produkter bliver lavet i Italien fra de nyeste tekniske løsninger. Deres hynder er lavet i højtekniske tekstiler, som sikrer en maksimal lethed og holdbarhed. De bidrager med masser af livsglæde til dig og dine møbler - og de opfylder de højeste kvalitetskrav.

Vi har desuden et stort udvalg fra det populære brand Lafuma, der producerer produkter i en klassisk, sikker stil, der aldrig går af mode. Siddekomforten er utrolig behagelig, og møblet fungerer altid pga. de patenterede systemer. De bruger kun de bedste materialer såsom batyline, der er muligt at tage af og vaske. Hos os finder du altid et stort udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb havehynder online hos Johannesfog.dk

Når du leder efter havehynder, er materialevalget ikke helt irrelevant. Derfor har vi sørget for, at du kan vælge mellem mange forskellige materialer, når du shopper havehynder hos os. Se f.eks. vores udvalg af havehynder i teknisk oeko-tex-tekstil, der er vævet i 100% gennemfarvet akrylfiber. Det er teflonbehandlet, har en øget UV-modstand samt en stor slidstyrke. Desuden er hynderne skabt med en hurtigtørrende skumkerne. Det er det perfekte valg til havemøbler, der bruges ofte. De modstår desuden skimmelsvamp og pletter - og så kan du vaske dem ved 30 grader.
Se desuden vores udvalg af havehynder i polyester, som giver en høj siddekomfort. Opbevar dem tørt og uden direkte sol i længere perioder, hvis du gerne vil holde dem pæne sæson efter sæson. Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhus og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på hynder til havemøbler

Vil du være en af de første til at få de bedste tilbud? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du finder den ligeledes online.

Brands

Søger du puder og hynder fra et bestemt brand, kan de se mere her:

Cane-Line

Fatboy

Fiam

Fog havemøbler

Lafuma

Skagerak/Trip Trap